Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Επικίνδυνη κλιμάκωση του ακήρυχτου πολέμου της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος φέρνει η άφιξη Ερντογάν


Επικίνδυνη κλιμάκωση του ακήρυχτου πολέμου της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος φέρνει η άφιξη Ερντογάν
Εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση του υβριδικού πολέμου της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος φέρνει η άφιξη Ερντογάν στην Ελλάδα μετά την απίστευτη πρόσκληση από τους κομμουνιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με απόλυτη αντεθνική συγκατάβαση από την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία.

Λίγες μέρες απομένουν πριν την παραχώρηση από τους ανθέλληνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του ελευθέρου των κινήσεων στον Ερντογάν μέσα στην Ελληνική επικράτεια. Συγκεκριμένα η άφιξη του τούρκου προέδρου στην Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου γίνεται έπειτα από την εξαιρετικά καταστροφική για τα ελληνικά θέματα πρόσκληση που έλαβε o Ταγίπ Ερντογάν από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σίγουρα ο Ερντογάν θα εκμεταλλευτεί στο μέγιστο αυτή την χρυσή ευκαιρία να κορυφώσει την τουρκική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος ιδιαίτερα σε περιοχές που ήδη δρουν ενεργά τούρκοι πράκτορες, όπως η Θράκη.
Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει αποτελεσματικά εναντιωθεί στα σχέδια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για την κοσοβοποίηση νευραλγικών περιοχών της Ελλάδος, όπως η Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Αντιθέτως τα κόμματα του ανθελληνικού κλεπτοκρατικού τόξου, δηλαδή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν ενσωματώσει τούρκους πράκτορες μέσα στα ψηφοδέλτια τους προς άγραν ψήφων και έχουν προάγει ενεργά τις τουρκικές θέσεις εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος.
Να τονιστεί ότι με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, μέσω του εκπροσώπου της Κουμουτσάκου, έχει επίσημα καλωσορίσει την «επίσκεψη Ερντογάν».
Συνάμα οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο Πέλαγος γνωρίζουν ανησυχητική κλιμάκωση, μιας και μόνο στις 4 Δεκεμβρίου δύο τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας (ανθυποβρυχιακού πολέμου) τύπου CN-235 προχώρησαν σε αμέτρητες παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Επιπροσθέτως οι «μουσουλμάνοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να προκαλούν, ζητώντας την καταστροφή του Φράχτη του Έβρου. 
Συμπερασματικά, σε μια Ελλάδα που έχει βουλιάξει κυριολεκτικά από την λαθρομετανάστευση λόγω της οργανωμένης τουρκικής συνδρομής, η άφιξη Ερντογάν μπορεί να χαρακτηριστεί με βεβαιότητα ως κίνηση προέλασης υβριδικού πολέμου.