Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο Δραγασάκης ομολόγησε την συνεργασία αριστερού κράτους - παρακράτους: Δικά μας παιδιά οι τρομοκράτες! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Δραγασάκης ομολόγησε την συνεργασία αριστερού κράτους - παρακράτους: Δικά μας παιδιά οι τρομοκράτες! ΒΙΝΤΕΟ
Σε μια κυνική ομολογία για την αγαστή συνεργασία αριστερού κράτους με το παρακράτος των μπαχαλάκηδων προχώρησε ο αντιπρόεδρος της αριστερής κυβέρνησης, Δραγασάκης.
Το γεγονός πως η κυβέρνηση έχει απλώσει δίχτυ προστασίας στους αναρχοκομμουνιστές και τους καταδικασμένους τρομοκράτες επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά από τα χθεσινά συμβάντα στο παλαιό δημαρχείο Υμηττού όπου ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξαν φυλλάδια υπέρ των Ρούπα και Μαζιώτη.
Λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αθήνας και της Οργάνωσης Μελών Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη οι αναρχικοί σήκωσαν πανό, πέταξαν φυλλάδια και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Στο πανό που ανήρτησαν το σύνθημα «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα - Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.».
Οι αναρχικοί διάβασαν και ένα κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, με τον Δραγασάκη να παρεμβαίνει, ζητώντας να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές, αλλά να ολοκληρώσουν την παρέμβασή τους -όπως και έγινε.
Αμέσως μετά την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών ο αντιπρόεδρος της αριστερής κυβέρνησης, Δραγασάκης δήλωσε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά».
«... Το μόνο που ήθελα να πω σε αυτά τα παιδιά είναι ότι βεβαίως πρέπει να αναγνωρίσουν ότι τούτη εδώ η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη πολλά για τον τομέα του σωφρονιστικού συστήματος. Ο,τι θετικό βήμα γίνεται πρέπει να στηρίζεται. Ελπίζω να έμεινε κάποια από αυτά τα παιδιά εδώ μέσα και να ακούσει. Δεν πειράζει, δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Και εμείς τα κάναμε αυτά κάποτε. Κάποιοι» υπογράμμισε ο κ. Δραγασάκης.
Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός από την στιγμή που ο ίδιος ο Δραγασάκης ομολογεί ότι οι προστατευόμενοι μπαχαλάκηδες είναι δικά τους παιδιά και στην περίπτωση Σκουρλέτη και βιολογικά παιδιά!
Δείτε το βίντεο στο 3:52