Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για την επίσκεψη Ερντογάν: “Τ’άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμη!”


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για την επίσκεψη Ερντογάν: “Τ’άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμη!”
“Οι βωμοί συντριμμένοι, και σβησμένα
τα πολυκάντηλα όλα της λατρείας.
Ούτ’ η Αθηνά, πολεμική παρθένα,
και μήτε η ευλογία της Παναγιάς.
Σ’ αρχαία και νέα, παλάτια και ρημάδια
τ’ άδειο παντού· το κρύο της αθεΐας.
Σαν αγριμιών και σαν αρνιών κοπάδια,
ζουν οι ζωές, τρων, τρώγονται και πάνε.
Κι απάνου απ’ όλα των θεών τα βράδια
υπέρθεα ξωτικά φεγγοβολάνε
μακριά από μας Ιδέα και Επιστήμη.
Βάρβαροι σε ναούς τις προσκυνάνε.
Τ’ άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμη!”
Κωστής Παλαμάς 1908 - Σατιρικά Γυμνάσματα
Tο άδειο κυριαρχεί παντού καθώς και “το κρύο της αθεΐας”, όπως έγραφε ο Κωστής Παλαμάς στα 1908! Η Ιστορία απούσα και το πνεύμα της τουρκοκρατίας ακόμη να επικρατεί σε αυτούς που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αντίθετη με την επίσκεψη Ερντογάν και για τον λόγον αυτόν μία εβδομάδα πριν και συγκεκριμένα στο φύλλο της της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2017, είχε πρωτοσέλιδο θέμα το σημαντικό αυτό εθνικό ζήτημα με την φωτογραφία του Ερντογάν και τον τίτλο “ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ”!

Η επίσκεψη Ερντογάν θα είχε την όποια σημασία εάν και εφ’ όσον ο Τούρκος πρόεδρος έπαιρνε πίσω τις ανθελληνικές του δηλώσεις για “τα σύνορα της καρδιάς του” και για την συγκυριαρχία στο Αιγαίο, την οποία ευθέως η Τουρκία επιδιώκει και μάλιστα με πράξεις, παραβιάζοντας συχνά πυκνά την εθνική μας κυριαρχία! Δεν έχει το οποιοδήποτε νόημα
επίσκεψη Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα όταν η τουρκική εθνοσυνέλευση έχει σε πλήρη ισχύ το casus belli, την απειλή πολέμου κατά της Ελλάδος.
H ΘΡIAMBEYTIKH ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ TOY ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
Την πρώτη ημέρα επισκέψεως Ερντογάν στην Ελλάδα και μετά την προκλητική στάση του στις συναντήσεις του με πρόεδρο της δημοκρατίας και πρωθυπουργό εξέδωσα ανακοίνωση στην οποία τόνιζα: “Οι ανθελληνικές θέσεις του σουλτάνου των νεοθωμανών Ερντογάν ήταν γνωστές και πριν ακόμη την επίσκεψή του στην χώρα μας. Για το λόγο αυτό αυτό η Χρυσή Αυγή δημόσια έχει διακηρύξει ότι είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Αυτοί που κάλεσαν τον Ερντογάν φέρουν ακεραία την ευθύνη για τις προκλήσεις μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των Ελλήνων. Ευθύνη φέρει βεβαίως και η Νέα Δημοκρατία, η οποία δημόσια συμφώνησε με την επίσκεψη Ερντογάν. Μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν καλούμε την Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου να πράξει το ιστορικό καθήκον της, να απαγορεύσει την θριαμβευτική περιοδεία του Ερντογάν στην Θράκη.”
Ελάχιστα ΜΜΕ την μετέδωσαν και ΟΛΑ παρέλειψαν την τελευταία φράση μου, ότι δηλαδή πρέπει να μη επιτραπεί η περιοδεία Ερντογάν στην Θράκη. Στην Θράκη όπου ο σουλτάνος των νεο-οθωμανών είπε την χαρακτηριστική φράση “Τουρκία και Ελλάδα έχουμε περίπου 150 προβλήματα.” Η φράση του αυτή παραπέμπει ευθέως στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε 152 συγκεκριμένες νησίδες και βραχονησίδες, οι οποίες ευρίσκονται στην εθνική μας κυριαρχία και κανένας δεν του απήντησε! Όλοι έκαναν πως δεν κατάλαβαν εκτός βεβαίως από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είχα μάλιστα την ευκαιρία να καταγγείλω την θρασύτατη αυτή τουρκική πρόκληση μέσα στην ίδια την Ελλάδα στην συνέντευξη μου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!
Με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά και δεν μας δημιούργησε έκπληξη το γεγονός ότι άπαντες σε αυτήν την χώρα έκρυψαν την Αλήθεια, την Αλήθεια ότι ο Ερντογάν ήλθε εδώ σαν επικυρίαρχος και πήρε ό,τι ήθελε! Όλοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έπαιξαν ένα βρώμικο αντεθνικό παιχνίδι και ούτε λίγο, ούτε πολύ το μόνο που δεν έγραψαν είναι ότι στο προεδρικό μέγαρο και στο γραφείο του πρωθυπουργού ο Ερντογάν εδάρη ανηλεώς…
Στην πραγματικότητα συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Ο Ερντογάν εδώ και πολύ καιρό έχει μιλήσει για αναθεώρηση της συνθήκη της Λωζάννης, η οποία σημαίνει ούτε λίγο ούτε πολύ αλλαγή του καθεστώτος κυριαρχίας στην περιοχή μας και γιατί όχι και αλλαγή συνόρων! Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για ανάγκη «επικαιροποίησης» της συνθήκης, ο Έλληνας ΠτΔ για ανάγκη «ερμηνείας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα» και τέλος ο πρωθυπουργός για «εκσυγχρονισμό». Στην πραγματικότητα, για όσους γνωρίζουν Ελληνικά, οι λέξεις και οι εκφράσεις “επικαιροποίηση”, “ερμηνεία σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα” και “εκσυγχρονισμός” δεν διαφέρουν! Να το πούμε διαφορετικά: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
Εάν είχαμε εθνική ηγεσία θα λάβαινε τις πρέπουσες απαντήσεις ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος είχε το θράσος να μιλήσει για την συνθήκη της Λωζάννης και να εμφανιστεί ως... αδικημένος! Θα του έλεγαν για τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο, θα του έλεγαν ότι στην Κύπρο, η οποία κατέχεται το 40% της Ελληνικής Μεγαλονήσου από τουρκικά στρατεύματα, με την συνθήκη της Λωζάννης η Τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα. Θα του έλεγαν τι λέει η συνθήκη της Λωζάννης για την Τουρκία και την Κύπρο και συγκεκριμένα τα εξής: Συνθήκη της Λωζάννης, άρθρο 20: «Η Τουρκία δηλοί ότι αναγνωρίζει την προσάρτησιν της Κύπρου ανακηρυχθείσαν υπό της Βρεττανικής Κυβερνήσεως την 5ην Νοεμβρίου 1914.» Άρθρο 21: «Οι Τούρκοι, οι εγκατεστημένοι εν τη νήσω Κύπρω κατά την 5ην Νοεμβρίου 1914, θα αποκτήσωσιν, εφ’ οις όροις προβλέπει ο εγχώριος νόμος, την βρεττανικήν ιθαγένειαν, αποβάλλοντες ως εκ τούτου την τουρκικήν.»
ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Ζήσαμε πραγματικά ημέρες αποκαλύψεως των πάντων… Είδαμε “εθνικοπατριώτες” να δηλώνουν… εθνικά υπερήφανοι (!) για τον εξευτελισμό της Ελλάδος από τον σουλτάνο Ερντογάν μέσα στην ίδια την Ελλάδα! Και αυτό δεν αφορούσε μόνον πολιτικούς, αλλά και εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς και καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα “πατριώτες”, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία παριστάνουν τους τουρκοφάγους και βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και στις μέσα σελίδες των “πατριωτικών” φυλλάδων για να μιλήσουν για τα εθνικά θέματα. Σιωπή απ’ όλους!
Γιατί εκτός των άλλων, αποτελεί κοινό μυστικό ότι το να καθίσταται η Ελλάδα χώρα-δορυφόρος της Τουρκίας αποτελεί αμερικανική επιθυμία, όπως έγραφε από τις αρχές ακόμα της δεκαετίας του 1990 ο αείμνηστος καθηγητής και φωνή της συνειδήσεως του Έθνους, Παναγιώτης Κονδύλης. Η Ελλάδα στην πραγματικότητα γίνεται όλο και περισσότερο ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας και αυτό αποτελεί επιθυμία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και για τον λόγο αυτό δεν τολμά και δεν τόλμησε και στην προκειμένη περίπτωση να εκφράσει ουσιώδεις αντιρρήσεις το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την συνεργασία του Πάνου Καμμένου, αυτήν την πολιτική του ραγιαδισμού και της ξενοκρατίας την επιβάλουν οι ισχυροί της παγκοσμιοποίησης, απέναντι στους οποίους η Ν.Δ. δεν τολμά να υψώσει φωνή και γι’ αυτό σιώπησε και θα σιωπά και εις το μέλλον. Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση, η οποία είναι δυνατόν να υπάρξει και υπάρχει, και αυτό φάνηκε και με την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν, είναι αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή