Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Το μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές!


Το μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές!
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Υπερβάλλων ο ζήλος του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας να πείσει την ελληνική κοινωνία πως η Χρυσή Αυγή υποχωρεί εκλογικά. Μια μάλιστα εκ των τελευταίων «έγκυρων και αντικειμενικών» δημοσκοπήσεων φέρει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κοντά στο 4%, με την κλεφτοΠΑΣΟΚαρία να προελαύνει προς το 15%!
Κι εκεί που οι φαύλοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, εκτιμώντας οι αχρείοι πως θα ξεγελάσουν έστω κι ένα μέρος του εκλογικού σώματος, ξεπετάγεται από το πουθενά η είδηση της έξωσης του ΠΑΣΟΚ από τα γραφεί της νομαρχιακής επιτροπής στο Ηράκλειο της Κρήτης (άλλοτε προπύργιο της μάστιγας ΠΑΣΟΚ) ελέω… απλήρωτων ενοικίων! Συντρίμμια συνεπώς η κωμικοτραγική αβάντα στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και ο καταποντισμός της Χρυσής Αυγής. Μην τρέφετε όμως, την παραμικρή αυταπάτη: εάν η Χρυσή Αυγή καταβαραθρωνόταν, θα ήταν ο πλέον ισχυρός λόγος για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ώστε ο πολιτικός υπόκοσμος να απαλλαγεί από την εξόχως ενοχλητική παρουσία της.

Η πολιτική πραγματικότητα ωστόσο, έχει ως εξής: η αμερικανοκομμουνιστική συμμορία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εγκαταλείπεται από εκείνους που έπεσαν θύματα των φρούδων ελπίδων για καλύτερες μέρες και βιώνουν σήμερα με τον πιο σκληρό και οδυνηρό τρόπο τις συνέπειες της… αστοχίας τους. Η ΝΔ από την άλλη πλευρά, παριστάνει την αξιωματική αντιπολίτευση όντας επί της ουσίας εν αναμονή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που θα σχηματισθεί όταν οι διεθνείς επικυρίαρχοι το κρίνουν απαραίτητο.
Για την ώρα ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου κάνει καλά τη δουλειά τους γι’ αυτό και οι δανειστές απαίτησαν και έλαβαν τη διαβεβαίωση του κόμματος Μητσοτάκη πως δεν θα υψώνουν τους τόνους στα μνημονιακά νομοσχέδια της κόκκινης Χούντας, με τα οποία ούτως ή άλλως η ΝΔ συμφωνεί θεωρώντας τα αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη.
Κατά τραγική μάλιστα ειρωνεία της τύχης, είδε το φως της δημοσιότητας και το σύνθημα του επικείμενου συνεδρίου της ΝΔ, το οποίο θα είναι το εξής...