Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Νεκρός ο 52χρονος στην Κηφισιά που πυροβολήθηκε από αλβανούς ληστές μέσα στο σπίτι του! Ένοχη σιωπή Τόσκα και κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ

Σήμερα Παρασκευή, έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου δύο κουκουλοφόροι ληστές (αλβανοί κατά πάσα πιθανότητα) είχαν πυροβολήσει μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Το συμβάν που βάφτηκε με το αίμα του 52χρονου διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα την ώρα που ο επιχειρηματίας όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν.

Όταν ο Α. Σταματιάδης αντιστάθηκε, οι αδίστακτοι κακοποιοί άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, πάλεψε με τους ληστές και τότε ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ' επαφής στην πλάτη.
Η σιωπή του συριζαίου υπουργού Τόσκα και της κυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστερά φανερώνει την ενοχή τους. Με τις πολιτικές των ανοιχτών συνόρων, των μαζικών αποφυλακίσεων και της μη αστυνόμευσης που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν ακόμα, έχουν άφησει την χώρα και τους Έλληνες πολίτες έρμαιο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών.
Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την πολιτική βούληση ώστε να παταχθεί η εγκληματικότητα και να μπορεί το κράτος να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων!