Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι σημαία ευκαιρίας για να χτίζουν κάποιοι πολιτική καριέρα

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι σημαία ευκαιρίας για να χτίζουν κάποιοι πολιτική καριέρα

Το Εθνικιστικό Κίνημα ΔΕΝ υποχωρεί και ΔΕΝ συμβιβάζεται!
Η “ανεξαρτητοποίηση” του τέως Ευρωβουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ελευθέριου Συναδινού δεν αποτέλεσε έκπληξη για την ηγεσία του Κινήματός μας. Η πρόθεσή του ήταν γνωστή σε μας εδώ και πολλούς μήνες και είχαμε απόλυτα βεβαιωθεί γι’ αυτήν στα μέσα Μαρτίου. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του και άλλοι “ατυχήσαντες”, οι οποίοι ευρέθησαν εκτός ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εκτός Βουλής, το διέδιδαν εδώ και μήνες.

Υπήρξε η πρόταση να προχωρήσει το Κίνημα στην διαγραφή του, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε γιατί κυριάρχησε η σκέψη ότι ίσως ντραπεί και δεν προχωρήσει σε αυτήν του την πράξη, αφού είναι δεδομένο και το γνωρίζετε άπαντες όσοι διαβάζετε αυτήν την εφημερίδα και το έχουμε δημοσιεύσει, ότι όλοι όσοι είναι υποψήφιοι δίδουν τον λόγο της τιμής τους ότι σε περίπτωση διαγραφής τους ή παραιτήσεώς τους παραδίδουν την έδρα στο κόμμα, αλλά φαίνεται ότι ο λόγος τιμής δεν έχει και μεγάλη αξία όταν υπάρχουν παχυλές αμοιβές και μάλιστα όχι μόνον προσωπικές, αλλά και άλλων μελών της οικογενείας… Διαγραφής του βεβαίως από ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υπήρξε ώστε να διαγραφεί.
Mια Ανακοίνωση και η σιωπή...
Την Μεγάλη Δευτέρα, συνεδρίασε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες με μία ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα μας, στην σελίδα 2 της Τετάρτης 4 Απριλίου 2018 και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα μας την Παρασκευή 6 Απριλίου 2018. Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα: Απάντηση Χρυσής Αυγής στα αναχώματα του Συστήματος: “Το τελευταίο διάστημα, λόγω της ραγδαίας ανόδου του Λαϊκού Συνδέσμου, επιχειρείται για πολλοστή φορά η δημιουργία αναχωμάτων από ανύπαρκτα ψευτοπατριωτικά σχήματα και μορφώματα. Πυρήνας αυτής της άθλιας μεθόδευσης η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τυχοδιωκτικά στοιχεία του ψευδεπίγραφου δήθεν «πατριωτικού χώρου. Οι Βουλευτές, οι Ευρωβουλευτές, τα Στελέχη και τα Μέλη της Χρυσής Αυγής δηλώνουμε απερίφραστα πώς είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Το αρραγές μέτωπο του Εθνικιστικού Κινήματος - που δεν επλήγη από δολοφονίες και φυλακές - δεν υπολογίζει τους ανύπαρκτους «ελλαδέμπορους» και τους υποκινητές τους. - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
Η ανακοίνωση ήταν ξεκάθαρη, όσοι πίστευαν ότι δεν τους εκφράζει θα μπορούσαν να το δηλώσουν, εάν είχαν τιμή και ηθική..., αλλά σιώπησαν και ετοίμαζαν το ύπουλο κτύπημά τους. Δεν το διέψευσαν, δεν είχαν το θάρρος να πούνε ότι εμάς δεν μας εκφράζει αυτή η ανακοίνωση, αλλά σιώπησαν! Άλλο ένα δείγμα ηθικής…
Η ανεξαρτητοποίηση...
Έτσι φθάσαμε στην δήλωση της “ανεξαρτητοποίησής” του, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: “Προς λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας.” Βεβαίως και δεν αναφέρει ποια είναι αυτά τα πρόσωπα που δεν θέλουν να αγωνιστούν.
Μήπως οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δίνουν μάχες μέσα στο κοινοβούλιο ή μήπως τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δέχονται δολοφονικές επιθέσεις; Και όσο για τον “πένητα λαό” ας μη μιλά κάποιος του οποίου χάρη στις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διορίστηκε η κόρη του και πληρώνεται κάθε μήνα με 7.000 ευρώ, παίρνοντας στο χέρι διπλάσια και πλέον χρήματα από όσα παίρνει ένας βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Έχει το θράσος ο Ελευθέριος Συναδινός να λέει ότι δεν δέχθηκε ποτέ να συμβιβαστεί και να κάνει εκπτώσεις που αφορούσαν τα πιστεύω του! Όμως, ο καθένας έχει την Ιστορία του.
Ας δούμε λοιπόν την Ιστορία του Ελευθέριου Συναδινού: Τον Μάρτιο του 2010 με πρωθυπουργό Τζωρτζ Παπανδρέου προήχθη σε υποστράτηγο και τοποθετήθηκε διευθυντής ειδικών δυνάμεων. Δύο μήνες μετά ο Τζωρτζ Παπανδρέου έβαλε την χώρα στο μνημόνιο και εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία. Τι έκανε ο Ελευθέριος Συναδινός; Μήπως παραιτήθηκε; Όχι, βέβαια… Μήπως έκανε επανάσταση όπως καλεί εμάς να κάνουμε και δεν την κάνουμε, όντας άεργοι, τη στιγμή που έχουμε περάσει από τα κελιά των φυλακών, έχουμε δεχθεί δολοφονικές επιθέσεις και μας πολεμά ένα ολόκληρο σύστημα;
“Ακέραιος”, λοιπόν, με την ηθική του και τα πιστεύω του υπηρέτησε ευόρκως τον Τζωρτζ Παπανδρέου στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας! Αυτά και τέλος! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπήρχε και πριν το 2014 όταν εμφανίστηκε από το πουθενά ο εν λόγω ευρωβουλευτής και θα υπάρχει και στο μέλλον.