Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Οι “φίλοι” μας οι Ευρωπαίοι... Ο Τουσκ μίλησε “μακεδονικά” και αναγνώρισε την ψευτομακεδονική ταυτότητα των Σκοπιανών για χάρη του Ζάεφ

Το πόσο μας υπολογίζουν οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι και πόσο... καλή εξωτερική πολιτική κάνουν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος "Ζαχαριάδης" Κοτζιάς στο μείζον εθνικό ζήτημα του Σκοπιανού φάνηκε χθες κατά την επίσκεψη του Ντόναλντ Τουσκ στα Σκόπια.

Ο άνθρωπος των αμερικανών στην Ευρώπη, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ επισκέφθηκε χθες τα Σκόπια και αναγνώρισε επίσημα μπροστά στον περιχαρή σλάβο σφετεριστή Ζάεφ την ψευτομακεδονική γλώσσα.
Για να γίνει μάλιστα σαφής και ξεκάθαρος για το προς τα πού οδεύει η "διαπραγμάτευση" με τους σκοπιανούς ο "φίλος" μας ο Τουσκ απευθύνθηκε στον Ζάεφ στα "μακεδονικά" όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού συμβουλίου!
Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ, χαιρέτισε την επιλογή του Τουσκ, αναφέροντας πως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μίλησε σε «τέλεια μακεδονική γλώσσα».
Επιπλέον, ο Τουσκ έφερε τα χαρμόσυνα νέα για την προδοσία της Μακεδονίας στον Ζάεφ, δηλώνοντας: «ένα νέο και πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας σας θα αρχίσει σύντομα».
Η κίνηση του Τουσκ έρχεται την στιγμή που η γλώσσα και η ταυτότητα των σκοπιανών είναι σύμφωνα με την κυβέρνηση ένα από τα «αγκάθια» που ταλανίζουν την διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Αθήνα και στα Σκόπια.
Είναι προφανές όμως πως το μέγα εθνικό θέμα του ονόματος της Μακεδονίας έχει ξεπουληθεί από την εγχώρια υποτακτική κυβέρνηση για χάρη των αμερικανών "φίλων".
Εμείς επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!