Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην τελετή Μνήμης της 29ης Μαΐου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια πύρινη ομιλία προς το πλήθος, που συγκεντρώθηκε στο κέντρο των Αθηνών ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για να τιμηθούν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Βασιλεύουσας, προχώρησε ο Αρχηγός του Κινήματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Ο Αρχηγός επισήμανε με στόμφο πως οι αριστεροί καίνε και βεβηλώνουν το Μνημείο, αλλά οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον τελευταίο Αυτοκράτορα και τους υπερασπιστές της Πόλης την αποφράδα 29η Μαΐου του 1453 και μαζί μ’ αυτούς όλους τους Πεσόντες στα πεδία των μαχών, τα οποία αναγράφονται πάνω του.
Στηλίτευσε την δουλοπρεπή στάση του αντεθνικού Κράτους το οποίο επέτρεψε λίγους μήνες πριν στον Τούρκο Πρόεδρο να το βεβηλώσει, καταθέτοντας στεφάνι με την μισητή ημισέληνο σε ένα χώρο ιερό, ο οποίος αποτελεί τον τάφο όλων των Πεσόντων στους Εθνικούς Αγώνες κατά των βαρβάρων της Ασίας.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε τέλος, πως εμείς οι Εθνικιστές διεκδικούμε την Ιστορία του Έθνους μας σε αντίθεση με τις πολιτικές δυνάμεις του ραγιαδισμού που ξεπουλούν τα πάντα, σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη εκδήλωση συνιστά μια Νίκη των Εθνικιστών απέναντι σε Κράτος και παρακράτος που επιδίωξαν την ματαίωσή της!