Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Γ. Γερμενής: Υποκρισία των ΑΝΕΛ για το νομοσχέδιο - βόμβα στα θεμέλια της Οικογένειας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής κατέδειξε στην Ολομέλεια της Βουλής την απέραντη υποκρισία των κυβερνητικών εταίρων ΑΝΕΛ που όποτε τους συμφέρει στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και όποτε δεν τους συμφέρει, παριστάνουν την αντιπολίτευση.
Στην συζήτηση για το νομοσχέδιο - βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής οικογένειας περί αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια κάλεσε τους ΑΝΕΛ να παραιτηθούν και να ρίξουν την κυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής Γερμενής σημείωσε πως το παρόν νομοθέτημα περιγράφει την νέα προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική κοινωνία, καθώς ανοίγει τον δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Επιπλέον, επισήμανε τον κοινωνικό ρατσισμό που βιώνουν παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες ομοφυλοφίλων, όπως αποδεικνύουν επιστημονικές έρευνες.
Τέλος, τόνισε πως στα χρόνια του μνημονίου εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα και κάλεσε την κυβέρνηση να ασχοληθεί με το μείζον δημογραφικό πρόβλημα, να επιδοτήσει την μητρότητα και να στηρίξει τρίτεκνους και πολύτεκνους.