Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Γ. Λαγός προς Βούτση: Δεν σε αναγνωρίζω ως πρόεδρο της Βουλής, δεν υπογράφω δηλώσεις μετανοίας - Επιμένω είστε προδότες!

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κομμουνιστή Πρόεδρο της Βουλής για το ιδιόμορφο καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας που θέλει να επιβάλλει στην Χρυσή Αυγή.
Αρχικά, υπογράμμισε πως κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής δεν του δίνουν 20 λεπτά για να τοποθετηθεί, αλλά μόνο 5, καθώς η "Δημοκρατία" τους δεν αντέχει 20 λεπτά αλήθειας από την Χρυσή Αυγή.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο παράδοξο, αντί στο επεισόδιο με τον Ξυδάκη να παραπεμφθεί ο βουλευτής του Σύριζα, τελικά να παραπέμπεται ο Συναγωνιστής Λαγός. Ο Λάππας αποκάλεσε τον Γ. Λαγό "προδότη" και ο Ξυδάκης "ναζιστή", αλλά αυτοί έμειναν στο απυρόβλητο!
Ο Γιάννης Λαγός δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι ευτυχής που με αυτόν τον τρόπο εκτίθεται και ξεφτιλίζεται η διεφθαρμένη κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν δίκαιος ο Βούτσης, θα παρέπεμπε και τους βουλευτές του Σύριζα. Δεν λειτουργεί όμως ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε ότι επιμένει στους χαρακτηρισμούς του ως προδότες και δεν υπογράφει καμιά δήλωση μετανοίας! Τέλος, επισήμανε με ντοκουμέντα πως η εντός Κοινοβουλίου "Δημοκρατία" λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά και πως θα συνεχίσει ενάντια σε αποκλεισμούς και διώξεις να αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία.