Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Βάλανε παιδιά να τραγουδάνε “Είμαστε τούρκοι στρατιώτες” εμπρός στον Βουλευτή του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπεκ! ΒΙΝΤΕΟ

Βάλανε παιδιά να τραγουδάνε “Είμαστε τούρκοι στρατιώτες” εμπρός στον Βουλευτή του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπεκ! ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια προκλητική ανθελληνική ενέργεια συνέβη ΜΕΣΑ στην Ελληνική Επικράτεια, την οποία ενίσχυσε με την φυσική του παρουσία και βουλευτής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου. Συγκεκριμένα, ποιήματα μίσους και τουρκικής προπαγάνδας κατά της Ελλάδας ακούστηκαν από παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας στο τέμενος του χωριού Εχίνος της Ξάνθης. Στην διάρκεια της τελετής του χατίμ, που διοργάνωσε και φέτος ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε με την χορηγία του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, μικρά παιδιά της μειονότητας, όλα από τα Πομακοχώρια της περιοχής, απήγγειλαν ποιήματα για την «μητέρα» Τουρκία, τον Μωάμεθ τον Πορθητή και τον ένδοξο τούρκο… στρατιώτη. Κι όλα αυτά υπό την παρουσία του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπεκ!

Επί της ουσίας, όπως αποκαλύπτει και η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, η τελετή του χατίμ στις 13 Μαΐου μετατράπηκε σε «τουρκική εκδήλωση», με παιδιά να απαγγέλλουν ποιήματα μίσους επί Ελληνικού εδάφους. Σε ένα απ’ αυτά ένα παιδί απαγγέλλει ποίημα στο οποίο συμμετέχουν και τα υπόλοιπα φωνάζοντας δυνατά και με νόημα το ρεφρέν, «Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς». Συγκεκριμένα το ποίημα ανέφερε:
«Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην ιστορία
Με τον Μωάμεθ τον Πορθητή μπροστά έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη
Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.
Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών
Είμαι οι 253.000 του Τσανάκκαλε
Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς».
Η τελετή του χατίμ είναι μια θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων, κατά την οποία γίνεται η ολοκλήρωση και η «ενηλικίωση» των παιδικών των μουσουλμάνων που έχουν τελειώσει την ανάγνωση και την εκμάθηση του Κορανίου.
Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, όμως, το οποίο «λύνει και δένει» στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Θράκη, μετέτρεψε μια θρησκευτική τελετή σε εκδήλωση ανθελληνικού μίσους, κάνοντας μάλιστα και την σχετική επίδειξη δύναμης καθώς στο τέμενος το πανό που ήταν αναρτημένο έγραφε «Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης».
Τι θα γίνει, επιτέλους, με την δράση του διαβόητου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ; Θα μας μιλήσει ξανά για την πατριωτική δράση του παππού του, μιας και δεν μπορεί να μιλήσει για την δική του; Εκτός και εάν μας πει ότι η πατριωτική του δράση αφορά την Τουρκία, μιας και ο Βούτσης είχε πει ότι δεν είναι απαραίτητο οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να θεωρούν ως Πατρίδα τους την Ελλάδα.Το να περιμένουμε, βεβαίως, από τον Πρόεδρο της Βουλής να καλέσει τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή δεοντολογίας για εξηγήσεις είναι χαμένος  κόπος. Σε ανθελληνικές εκδηλώσεις συμμετέχει ο άνθρωπος και όχι σε «φασιστικές». Δεν είναι βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να τον τιμωρούν με το παραμικρό. «Συγχαρητήρια», λοιπόν, για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον «πατριωτισμό» ακόμη και οι θεσμικοί φορείς του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Όσο για το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, η μόνη λύση είναι το να μπει «λουκέτο» σ’ αυτό, προκειμένου να πάψει να υποστηρίζει ανθελληνικές ενέργειες στην περιοχή. Κάτι το οποίο μόνο μια Εθνική κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί να πραγματοποιήσει!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ