Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Νέα ομολογία από εφημερίδα της ΝΔ: «Η ΝΔ έβαλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή»!

Νέα ομολογία από εφημερίδα της ΝΔ: «Η ΝΔ έβαλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή»!

Δεν είναι η πρώτη (προφανώς ούτε η τελευταία) φορά που οι διάφοροι εκπρόσωποι της ΝΔ θα ομολογούν «φόρα-παρτίδα» ότι το κόμμα τους ήταν αυτό το οποίο έστησε την πολιτική σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Σεπτέμβριο του 2013. Από τον Σαμαρά τον ίδιο, μέχρι τον Μπαλτάκο, το Antinews, τον Βαρβιτσιώτη και τόσους άλλους, η ουσία της (ξεδιάντροπης) παραδοχής είναι κοινή.
Η πιο πρόσφατη εκδήλωση αυτής της παραδοχής είναι τα όσα γράφει η κατεξοχήν έντυπη έκφραση της ΝΔ, ο «Φιλελεύθερος». Το γεγονός της πολύ ισχνής κυκλοφορίας του εντύπου αυτού δεν αναιρεί την σπουδαιότητα (και χυδαιότητα) των γραφομένων του γύρω από την συγκεκριμένη ομολογία.

Έτσι, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής: “«Ποιοι, με τον πιο επίσημο τρόπο ανοίγουν τον δρόμο στη βία;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός στο χθεσινό Υπουργικό αναφερόμενος στο επεισόδιο ξυλοδαρμού του Γιάννη Μπουτάρη. «Ένα συμπαγές, σκοτεινό και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με έκφραση στα κορυφαία όργανά της… που στρώνει το χαλί στην άκρα Δεξιά και συναλλάσσεται με τη Χρυσή Αυγή» απάντησε.
Ωραία! Ήρθε λοιπόν η ώρα να μας απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας και στο εξής βασικό ερώτημα: Γιατί ελευθερώθηκαν οι έγκλειστοι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής (που φυλακίστηκαν από τους γερμανοτσολιάδες και αποφυλακίστηκαν από τον ριζοσπαστικό κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ); Ας πάρει τον χρόνο του να συνεννοηθεί με τον καραμπινάτο ακροδεξιό συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο και να μας ενημερώσει, παρακαλούμε. Περιμένουμε…”.
Ο συντάκτης του κειμένου είναι είτε ολοκληρωτικά εμπαθής είτε εντελώς άσχετος γύρω από νομικά θέματα. Αφού, όμως, κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι το 18μηνο είναι το ανώτατο χρονικό όριο προφυλάκισης του οποιουδήποτε κατηγορούμενου, τότε μοιραία θα εξευτελίζεται τόσο αυτός όσο και η φυλλάδα του. Το ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται στην (εκ νέου) παραδοχή ότι η ΝΔ ήταν αυτή που φυλάκισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι η «ανεξάρτητη Δικαιοσύνη». Όσο πρόστυχα και αν γίνεται αυτή η παραδοχή, σημασία έχουν τα αποκαλυπτήριά της.
Όσο για την… διαφωνία που κατά καιρούς διακατέχει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχετικά με το ποιος από τους δύο «συνεργάζεται» (!) με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εκτός από το γελοίο του όλου θέματος τους συνιστούμε να κάνουν λίγο υπομονή.
Μαζί ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο, μαζί πέρασαν από τότε μια σειρά από ανθελληνικά μέτρα, οπότε ας ετοιμαστούν για την στιγμή εκείνη όπου τα κοινά αφεντικά τους (οι διεθνείς τοκογλύφοι) θα τους εξευτελίσουν ακόμη περισσότερο, διατάζοντάς τους να σχηματίσουν μια κυβέρνηση «μεγάλου συνασπισμού», με αποτέλεσμα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δικαιωμένη τότε πλήρως και απαλλαγμένη τελείως από την βρώμικη σκευωρία του 2013, να αποτελεί την Εθνική Αξιωματική Αντιπολίτευση του Τόπου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ