Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του Αγώνα για να πέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση από το βήμα της Βουλής ενάντια στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση για το επαίσχυντο νομοσχέδιο που προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην επιχείρηση τρομοκράτησης της Χρυσής Αυγής από την Βουλή με την τοποθέτηση δεκάδων αστυνομικών στην είσοδο από την οποία εισέρχονται στην Ολομέλεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Απευθυνόμενος στους κομμουνιστές της κυβέρνησης τόνισε πως "η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε ούτε όταν μας πέρασαν χειροπέδες, ούτε και τώρα θα σταματήσει τον Αγώνα".
Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την "τακτική του σαλαμιού" και περνάει κομμάτι - κομμάτι κάθε αντεθνικό νομοθέτημα στην Ελληνική κοινωνία. Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση πολεμά ενάντια στην φύση και την εθνική ταυτότητα και τώρα, παραβιάζοντας τα θεμελιώδη δικαιώματα των παιδιών, διαλύει τον θεσμό της οικογένειας.
Επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΟΧΙ κατηγορηματικά και κάλεσε την νεοφιλελεύθερη ΝΔ να το καταψηφίσει, αν διαθέτει συνείδηση. Κατέκρινε επίσης την στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, ενώ κατέδειξε την υποκρισία των ΑΝΕΛ που από την μια καταψηφίζουν, αλλά δεν αποσύρουν την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και δεν την ρίχνουν.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο της Χρυσής Αυγής για την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας, καλώντας τους Έλληνες να υψώνουν περήφανα την Σημαία σε κάθε γωνιά της Πατρίδας.
Επισήμανε πως τα σύνορα είναι διάτρητα σε θάλασσα και στεριά από μια κυβέρνηση που επαινεί όσους την... κοπανάνε μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις. Κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα για να προστατέψει την Ελλάδα από τις ορδές των λαθρομεταναστών.
Για την κυβέρνηση Τσίπρα τόνισε πως είναι μια θλιβερή μειοψηφία και μόνο με τα ΜΑΤ μπορεί πια να κυκλοφορεί, όπως φάνηκε και στην Λέσβο όπου διαδήλωσαν 5000 Έλληνες ενάντια στον Τσίπρα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την τοποθέτησή του διακηρύσσοντας περήφανα πως: "Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Αγώνα για να πέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-h-chrush-augh-sthn-prwtoporia-tou-agwna-gia-na-pesei-h#ixzz5EwTRn382