Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το ελαφρογελοίο αντεθνικό μέτωπο συσπειρώνεται: Μετά τον Αμίρ, ο Τσίπρας επισκέφτηκε και τον Μπουτάρη για να του δώσει το “χρίσμα”

Το ελαφρογελοίο αντεθνικό μέτωπο συσπειρώνεται: Μετά τον Αμίρ, ο Τσίπρας επισκέφτηκε και τον Μπουτάρη για να του δώσει το “χρίσμα”

Θα περίμενε κανείς ότι στην χώρα που οι παρακρατικοί της αριστεράς πραγματοποιούν ημερήσιες τρομοκρατικές επιθέσεις, η αντεθνική αριστερά θα ήταν φειδωλή στις περί βίας ανακοινώσεις της.
Αυτό δεν συμβαίνει όμως με την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, όπου το γελοίο αντιμάχεται το γραφικό για την κυριαρχία. Θυμίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση την πρόσκληση του πρωθυπουργού στο fake news θύμα «ρατσιστικής» επιθέσεως, Αμίρ, του οποίου η μάνα γέλαγε στην κάμερα μιλώντας για την δήθεν επίθεση.

Σε παρόμοιο κλίμα και αισθητική, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση Τσίπρα – Μπουτάρη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Προκειμένου να αντιληφθούμε την γελοιότητα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τσίπρας προκειμένου να συμπαρασταθεί στο «θύμα φασιστικής επίθεσης» παρέθεσε ρήση του προεθνικοσοσιαλιστή Νίτσε και συγκεκριμένα την «ό,τι δεν σε καταστρέφει, σε κάνει πιο ισχυρό», ενώ στην συνέχεια παρατήρησε ότι «η Καλυψώ πιο πολλές μάζεψε».
Ας μην υπάρχουν, όμως, αυταπάτες, οι κυβερνώντες είναι κουτοπόνηροι και η επίσκεψη αυτή είχε απώτερο σκοπό τον προσεταιρισμό του Μπουτάρη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου να συσπειρωθεί γύρω το αντεθνικό μέτωπο. Συγκεκριμένα είπε μπροστά στις κάμερες:
"Τον ενθάρρυνα να συνεχίσει και να μπει μπροστά στον αγώνα κάθε δημοκρατικού πολίτη κόντρα στο μαύρο μέτωπο. Να μπει μπροστά ενός ευρύτερου δημοκρατικού μετώπου ώστε η Θεσσαλονίκη να μη γυρίσει πίσω και να παραμείνει μια πόλη ανοικτή και δημοκρατική. Παρέχω στήριξη στην προσπάθεια του Δημάρχου να υπερασπιστεί τις δημοκρατικές παραδόσεις για λογαριασμό όλων των δυνάμεων του τόπου"
Όμως, επειδή πέρα από πονηροί είναι και κουτοί, το μέτωπο που ονειρεύονται να συσπειρώσουν είναι ισχνό και θα σαρωθεί στις εκλογές, όσο κι αν προσπαθήσουν να θυματοποιηθούν.
Υ.Γ. Σχόλιο περί αισθητικής, μας συγχωρείτε αλλά δεν θα κάνουμε. Δεν το επιτρέπει η ανατροφή μας.