Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τσάμπα μαγκιές Καμμένου με τις πλάτες της ΝΔ: Η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα περάσει από την Βουλή!

Πριν από λίγες μέρες ο Κουμουτσάκος είχε ρίξει μια πονηρή πρόταση προς τον Σύριζα, μια πρόταση που όπως σημείωσε είναι και η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με αυτήν η «συμφωνία» Σύριζα - Ανέλ - Σκοπίων για την προδοσία της θεωρείται «ενδιάμεση», παρότι τελεσίδικη και άρα δεν χρειάζεται να κυρωθεί άμεσα από την Ελληνική Βουλή.

Αυτή η πονηρή πρόταση δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία και βγήκε πάλι για… Μακεδονικό αντάρτικο και μάλιστα ανέξοδο, αβάδιστο και αβίαστο.
Φόρεσε, λοιπόν, την στολή του και βγήκε στο ραδιόφωνο του Alpha για να διατρανώσει ότι «δεν ψηφίζει» για την προδοσία της Μακεδονίας.
Μην νομίζει κανείς ότι άξαφνα ο Καμμένος θα διαφωνήσει, τορπιλίζοντας την συμφωνία και ρίχνοντας την κυβέρνηση. Όχι, η καρέκλα και το ελικόπτερο είναι πολύ γλυκά.
Αμέσως μετά τόνισε ότι «θέση της κυβέρνησης είναι πως δεν θα έλθει στην Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ». Δηλαδή η ψηφοφορία που ο Καμμένος θα κάνει το αντάρτικό του πολύ απλά… δεν θα γίνει ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ, γιατί αυτή ήταν η πρόταση της ΝΔ, την οποία αποδέχτηκαν ο Σύριζα και οι Ανέλ.
Έτσι, ο Τσίπρας θα συμφωνήσει επί του ονόματος, θα παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και η συμφωνία θα έρθει στην Βουλή μετά από κανά δυο χρόνια, όταν οι σκοπιανοί θα ολοκληρώσουν την Συνταγματική τους Αναθεώρηση.
Και, φυσικά, τότε ακόμα και αν η Βουλή διαφωνήσει, διεθνώς το ζήτημα θα θεωρείται τελειωμένο.