Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η απόλυτη συνωμοσία της σιωπής: Καμιά ιστοσελίδα και φυλλάδα δεν είδε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την άλωση της Πόλης!

Η απόλυτη συνωμοσία της σιωπής: Καμιά ιστοσελίδα και φυλλάδα δεν είδε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την άλωση της Πόλης!
Έχουμε επισημάνει πολλάκις τον απόλυτο αποκλεισμό και την ένοχη ομερτά καναλιών, φυλλάδων και ιστοσελίδων κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά υπάρχουν φορές - όπως η χθεσινή - που η συνωμοσία της σιωπής βγάζει μάτια!

Χθες το απόγευμα ένα πύρινο εθνικιστικό ποτάμι κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.
Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας λοιπόν, της πρωτεύουσας της Ελλάδας κατατέθηκε στεφάνι προς τιμήν του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα, έγινε ομιλία από τον Γενικό Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο και ακολούθησε δυναμική πορεία στην πιο κεντρική Λεωφόρο της πόλης, μπροστά από την Βουλή.
Καθ΄όλη την διάρκεια της τελετής πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων από κανάλια και ιστοσελίδες κατέγραψαν την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, ενώ πλάνα πήρε και η ΕΡΤ.
Το αποτέλεσμα; ΚΑΝΕΝΑ κανάλι, ΚΑΜΙΑ φυλλάδα και ΚΑΜΙΑ ιστοσελίδα δεν έκανε οποιαδήποτε αναφορά στην δραστηριότητα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα είτε με δικό τους υλικό είτε αναπαράγοντας φωτογραφίες και βίντεο από την ιστοσελίδα μας, το οποίο βέβαια τους το αποστείλαμε.
Οι ίδιοι ενημερωτικοί "πυλωροί" βέβαια προστρέχουν να καλύψουν κάθε δραστηριότητα των ορφανών της ΝΔ και ανύπαρκτων αποκομμάτων του "πατριωτικού χώρου" που φιλοδοξούν να λειτουργήσουν ως αναχώματα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Απέναντι λοιπόν και σε αυτήν την συνωμοσία της σιωπής η Χρυσή Αυγή θα πετύχει ακόμα μια τεράστια Νίκη στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν!