Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές απειλούν τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως και όσους αντιδρούν στην υποβάθμιση της περιοχής!

Οι κόκκινες παρακρατικές συμμορίες με αφίσες που έχουν τοιχοκολλήσει απειλούν και τρομοκρατούν τους κατοίκους που αγωνίζονται ενάντια στην υποβάθμιση του Πεδίου του Άρεως.
Οι απειλές εκτοξεύονται με αφορμή τον αγώνα δρόμου «OΠΑ Run» που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και έχει κινητοποιήσει δεκάδες εθελοντές φοιτητές αλλά και κατοίκους του Πεδίου του Άρεως που θέλουν να δουν τον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας να αποκτά ξανά ζωή μετά από χρόνια απαξίωσης και ερήμωσης.

Οι αναρχοκομμουνιστές τους αποκαλούν «μίζερους μικροαστούς» που θέλουν να κάνουν το Πεδίο του Άρεως «ασφαλή και φιλόξενο χώρο για όλους» ενώ παράλληλα απειλούν πως «οι ενεργοί κάτοικοι και οι φοιτητές του ΟΠΑ θα περνάνε από το Πεδίον του Άρεως μόνο τρέχοντας»! Την αφίσα-μανιφέστο υπογράφει το «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ» που στεγάζεται μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό στο Πεδίον του Άρεως σημειώνεται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία που έκαναν 400 απεγνωσμένοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων σχετικά με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.
Για ακόμη μια φορά οι αναρχοκομμουνιστές αποδεικνύουν τον σκοτεινό και παρακρατικό τους ρόλο: Απειλούν ανοιχτά τους κατοίκους που αγωνίζονται για τις ζωές τους εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης στην περιοχή.