Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια από τους αμερικανοσιωνιστές για την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δέχτηκε το καθεστώς των ανθελλήνων

Συγχαρητήρια από τους αμερικανοσιωνιστές για την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δέχτηκε το καθεστώς των ανθελλήνων
Έκθεση για τα “human rights” στην Ελλάδα εξέδωσε το αμερικανικό State Department. Στην έκθεση σημειώνονται πολλά και διάφορα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, αλλά και των προηγούμενων μνημονιακών από ΝΔ – ΠαΣοΚ.



Εκεί σημειώνεται με ευμένεια η πρόοδος στην ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, τα βήματα για την αντιμετώπιση του… αντισημιτισμού και οι γονυκλισίες της κυβερνήσεως στους «πρόσφυγες».
Πέρα από τα γνωστά και αναμενόμενα (δεν είδαμε, βέβαια, αναφορά στα δικαιώματα των «κουίρ», γεγονός… απογοητευτικό), υπάρχει ειδική μνεία στην δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου το αμερικανικό υπουργείο επισημαίνει με πανηγυρικό τόνο την ποινική δική εναντίον της Χρυσής Αυγής, την οποία χαρακτηρίζει ως ένα «ευρέως αντισημιτικό και αντιμουσουλμανικό» πολιτικό κόμμα.
Δεν χρειάζονται και πολλά για να αντιληφθεί κανείς τα πραγματικά ελατήρια πίσω από την δίκη – παρωδία εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία συνεχίζει και διεξάγεται επί σειρά ετών, αλλά σε πείσμα της οποιασδήποτε λογικής ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ίχνος στοιχείου.
Από την μία πλευρά, λοιπόν, θυμόμαστε, τις δηλώσεις του τότε υπουργού δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή».
Τις δηλώσεις αυτές σε δεύτερο χρόνο επιβεβαίωσε ο μετέπειτα υπουργός δικαιοσύνης και αρχισκευωρός Αθανασίου, ευρύτερα γνωστός με το κωδικό όνομα «Μπάμπης». Από την άλλη έχουμε τους ανερυθρίαστους πανηγυρισμούς από τους εκδίδοντες τις εντολές αμερικανοσιωνιστές, μέσω του State Department.

Αδιαμφισβήτητα έχουμε να κάνουμε με μία αδιάντροπη επίδειξη ισχύος από την εν Ελλάδι ξενοκρατία, η οποία διατρανώνει ότι ελέγχει πλήρως την χώρα και πως οι εκλογές είναι μονάχα ένα προκάλυμμα της εξουσίας της και πως αν δεν τους αρέσει η ψήφος των Ελλήνων τότε θα προβούν σε… άλλες ενέργειες, προκειμένου να συνεχίσουν να ελέγχουν τη χώρα.