Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Γιάννης Λαγός: Δεν ήρθαμε για να είμαστε μαζί σας, αλλά για να σας γκρεμίσουμε - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για την παραπομπή των 10 πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, στηλιτεύοντας αρχικά την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα υιοθετεί την πρόταση που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή για την υπόθεση Παπαντωνίου.
Στην συνέχεια αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μην έχουν ευθύνη οι υπουργοί και τα πολιτικά πρόσωπα, στα υπουργεία των οποίων κυκλοφορούσαν βαλίτσες με μίζες.

Αναφερόμενος στον σκευωρό Σαμαρά αναρωτήθηκε γιατί φωνάζει τώρα για "κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες", όταν ο ίδιος με ανώνυμους ψευδομάρτυρες, τον "Μπάμπη" Αθανασίου και τον "ψηλό παναθηναϊκάκια" Ντογιάκο έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Επιπλέον, κατέδειξε την ομολογία παρέμβασης στην Δικαιοσύνη από τον Αθανασίου, ο οποίος τρεις φορές μέσα στην Βουλή παραδέχθηκε (με διαφορετικό σενάριο κάθε φορά) ότι τηλεφώνησε στην  προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Μαρία Τσάμη, την ώρα που διεξάγονταν η ανάκριση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Κατέθεσε τα σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας, με τα οποία ο Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος και αποδεικνύουν τις επαφές του πρώην πρωθυπουργού με τον Φρουζή της Novartis, καθώς και την εμπλοκή Γεωργιάδη και των άλλων πολιτικών προσώπων.
Στην συνέχεια, επισήμανε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν στήνει κάλπη για τον Κουρουμπλή, καθώς μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ και τώρα δεν διώκεται.
Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε ότι η Χρυσή Αυγή μπήκε στην Βουλή για να πει αλήθειες και να δικαιώσει τον Έλληνα πολίτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν ήρθαμε για να είμαστε μαζί σας, αλλά για να γκρεμίσουμε το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα"!