Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η. Παναγιώταρος: Τσίπρα-Μητσοτάκη-Γεννηματά είστε το ίδιο συνυπεύθυνοι για την δυστυχία των Ελλήνων! ΒΙΝΤΕΟ

Στην συζήτηση της Βουλής με αφορμή το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία και τις συζητήσεις με εταίρους και δανειστές μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι με ευθύνη όλων των κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου» η χώρα έχει οδηγηθεί στην καταστροφή, με την Ελλάδα να παραμένει φτωχότερη από ό,τι στην αρχή της οικονομικής κρίσης. Παραοικονομία, φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό, υπερφορολόγηση, "brain drain" και κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος συνθέτουν την εικόνα της χώρας μας.

Επιπλέον, ο Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι τουλάχιστον υποκριτική η πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι συνυπεύθυνοι για την δυστυχία και την ανέχεια των Ελλήνων. 
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η μόνη λύση απέναντι σε αυτή την οικονομική δυσπραγία είναι η εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, με τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, την επαναδιαπραγμάτευση των ευρωπαϊκών συνθηκών, την εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου και την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας.