Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Γ. Σαχινίδης: Καμιά φιλία με τους δολοφόνους του Ποντιακού Ελληνισμού! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο ποντιακής καταγωγής Βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Σαχινίδης με αφορμή την ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι είναι ντροπή κάποιοι επαγγελματίες πολιτικοί να μιλούν ακόμη «για ελληνοτουρκική φιλία» και να υποδέχονται στην Ελλάδα με κάθε τιμή τον Ερντογάν, μετά τις σφαγές στον Πόντο, την Μικρά Ασία, την Κύπρο και την Θράκη, τις τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις που εντείνονται στο πέρασμα του χρόνου και την αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Αντί να γράφονται βιβλία για «συνωστισμό στην Σμύρνη» και αρμονική συνύπαρξη Ελλήνων ραγιάδων και τούρκων, θα μπορούσαν να γίνονται ενέργειες και προσπάθειες για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς. Ασίας από τις χώρες του εξωτερικού και να λαμβάνονται μέτρα για την ενίσχυση των παλιννοστούντων από την πρώην σοβιετική ένωση.
Μάλιστα, ο Γιάννης Σαχινίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη απαγόρευση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου με την φράση «Δεν ξεχνώ πάντα τιμώ». Όσες απαγορεύσεις και να τεθούν, οι Έλληνες ποτέ δεν ξεχνούν και πάντα θα τιμούν!