Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Κάτοικοι Λέσβου στον Βίτσα: Να πάρετε τους λαθρομετανάστες σπίτια σας!

Κάτοικοι Λέσβου στον Βίτσα: Να πάρετε τους λαθρομετανάστες σπίτια σας!

Λίγες ώρες πριν φτάσει ο Τσίπρας στην Λέσβο, ο Βίτσας βρέθηκε στα… προεόρτια της υποδοχής του πρωθυπουργού από τους κατοίκους του νησιού.
Συγκεκριμένα, κάτοικοι του νησιού τον πέτυχαν πριν την έναρξη της συνεδρίασης στην Λέσχη Αξιωματικών και τον άρχισαν στο «ψάλσιμο» με επίκεντρο το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα.

Ο Βίτσας προσπαθούσε να αποφύγει την συζήτηση, λέγοντάς τους «θα τα πούμε μέσα», υπονοώντας να γίνει η συζήτηση μακριά από τις κάμερες, ενώ αναπάντητη άφησε την προτροπή μίας κατοίκου να τους μεταφέρουν στην ιδιαίτερη Πατρίδα του Τσίπρα.
Κατόπιν, ο Βίτσας μίλησε στην συνεδρίαση όπου έκανε λόγο για «αποσυμφόρηση» των νησιών από τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που τα κατακλύζουν. Βέβαια, ας μην τρώνε «κουτόχορτο» οι κάτοικοι της Λέσβου. Η «αποσυμφόρηση» δεν πρόκειται να γίνει, αλλά και κάποιοι να μεταφερθούν στην ενδοχώρα ο φίλος του Τσίπρας, Ερντογάν «πασάς» θα στείλει μιλιούνια.
Πάντως είναι βέβαιο πως ο Βίτσας πήρε αμέσως μετά τον Τσίπρα και του συνέστησε να μην πάρει μόνο… 17 διμοιρίες ΜΑΤ, αλλά 67!