Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Καταδικάστηκαν παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές για επίθεση κατά Συναγωνιστή στην Βέροια

Νέες ποινές φυλάκισης σε βάρος αναρχικών της Βέροιας επέβαλαν τα Ποινικά Δικαστήρια. Με χθεσινή του απόφαση το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας επέβαλε ποινές φυλάκισης πέντε μηνών στον καθένα, σε δύο άτομα του ακροαριστερού χώρου, για την τέλεση του αδικήματος της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Τον Ιανουάριο του 2017, στο κέντρο της Βέροιας, οι δύο δράστες μαζί με άλλους συμμορίτες συντρόφους τους, επιτέθηκαν άνανδρα εναντίον Συναγωνιστή μας και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Κατόπιν, κατά την γνωστή θρασύδειλη τακτική τους, έσπευσαν να εξαφανιστούν, πλην όμως αναγνωρίστηκαν από τον Συναγωνιστή μας με αποτέλεσμα την σύλληψή τους και εν τέλει την καταδίκη τους.
Σημειωτέον ότι στην πόλη της Βέροιας δρουν τα τελευταία χρόνια σε καθεστώς πλήρους ασυδοσίας και ατιμωρησίας οργανωμένες ομάδες του «αντιεξουσιαστικού» και ακροαριστερού χώρου.
Η Τοπική Οργάνωση Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στον Αγώνα για την Εθνική Αντίσταση, τόσο μέσα στην πόλη της Βέροιας όσο και σε ολόκληρο τον νομό Ημαθίας και καλούμε για μία ακόμη φορά την τοπική κοινωνία να συστρατευθεί στο πλευρό μας.