Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Σήμερα η τουρκική πρόκληση στην Θράκη μας: Περιοδεία του κεμαλιστή υποψήφιου με τις ευλογίες Σύριζα-Ανέλ

Σήμερα η τουρκική πρόκληση στην Θράκη μας: Περιοδεία του κεμαλιστή υποψήφιου με τις ευλογίες Σύριζα-Ανέλ
Ως ένα ξέφραγο αμπέλι αντιλαμβάνονται την Χώρα μας οι τούρκοι και φροντίζουν να το επιδεικνύουν αυτό με κάθε ευκαιρία. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του τούρκου υποψηφίου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχάρεμ Ιντζέ.



Όπως ήδη γράψαμε, σύμφωνα με το άτυπο πρόγραμμά του, ο Ιντζέ θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σωματείων.
Αμέσως μετά και σύμφωνα με το komotinipress.gr θα πραγματοποιήσει επίσκεψη για να προσκυνήσει στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και θα αναχωρήσει για το Κίρτζαλι, περιοχή στην Νότια Βουλγαρία, όπου και θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση.
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο xronos.gr ο Μουχαρέμ Ιντζέ θα βρίσκεται στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων του στον αύλειο χώρο της αποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής». Εκεί θα γίνει ομιλία ανοιχτή στο κοινό, παρουσία μάλιστα δέκα βουλευτών που συνοδεύουν τον τούρκο υποψήφιο, όπως και αυτοδιοικητικών από την γειτονική χώρα, προσκείμενων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τα ερωτήματα είναι απλά όσο και σαφή. Από την στιγμή που η μειονότητα της Θράκης είναι αναγνωρισμένη ως μουσουλμανική και όχι τουρκική, τότε οποιαδήποτε ένωση αυτοαποκαλείται ως «τουρκική» είναι παράνομη, τόσο αυτή όσο και οι δραστηριότητές της. Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, οι εγχώριες αρχές επιτρέπουν την επίσκεψη του τούρκου πολιτικού σε μια μη αναγνωρισμένη, παράνομη οργάνωση; Θα παραστούν και μουσουλμάνοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην εκδήλωση αυτή; Αν ναι, πάλι «δεν θα τρέχει τίποτα», όπως και τις προηγούμενες φορές που συμμετείχαν σε ανθελληνικές συνάξεις;
Το γεγονός, μάλιστα, ότι θα επισκεφτεί νωρίτερα και το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής αποδεικνύει για πολλοστή φορά τον αναμφισβήτητο ρόλο της σφηκοφωλιάς που έχει στην περιοχή και αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη άμεσου «λουκέτου», προκειμένου να πάψουν να οργανώνονται από εκεί όλες οι ανθελληνικές δραστηριότητες στην Θράκη ΜΑΣ. Κάτι τέτοιο, όμως, μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί να το πραγματοποιήσει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ