Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κασιδιάρης: ΟΧΙ στην υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" για τα εθνομηδενιστικά νομοθετήματα που ψηφίζει.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης στην συζήτηση για το σχέδιο νόμου για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια θύμισε όλα τα καταστροφικά νομοσχέδια για την Οικογένεια και την Κοινωνία που ψήφισε η κυβέρνηση, όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, την αναγνώριση "ταυτότητας φύλου", την χρήση κάνναβης και τα ισλαμικά τζαμιά και τέλος τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό νόμο", ώστε να διώκεται όποιος αντιδρά σε όλα αυτά.

Το εν λόγω νομοθέτημα αποτελεί την ύστατη παρακμή, τον απόλυτο εκφυλισμό, καθώς πάει ενάντια στην φύση.
Επιπλέον, επισήμανε ότι η εθνομηδενιστική κυβέρνηση προάγει τον ρατσισμό ενάντια στους φυσιολογικούς, καθώς τα παιδιά που θα υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα πέσουν θύματα καταπίεσης και περιθωριοποίησης.
Τέλος, τόνισε πως ενάντια στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και της νεοφιλελεύθερης ΝΔ για αφελληνισμό της Πατρίδας μας, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για το τρίπτυχο Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια και για αυτόν τον λόγο είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη.