Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

“Είναι επικίνδυνος όποιος βάζει την Ελληνική Σημαία σε εθνικά κυρίαρχο έδαφος;” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Είναι επικίνδυνος όποιος βάζει την Ελληνική Σημαία σε εθνικά κυρίαρχο έδαφος;” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Από την ομιλία στην Βουλή την 8ην Μαΐου 2018:
“...Μιας και μιλάμε για νομοσχέδια, πρόσφατα τρία Ελληνόπουλα έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον μέσα στη θύελλα που υπάρχει από την τουρκική απειλή και πήγαν σε μια ελληνική νησίδα, σε εθνικά κυρίαρχο έδαφος και ανέβασαν μία Ελληνική Σημαία. Και βγήκατε όλοι και τους καταδικάσετε σαν... επικίνδυνους!

Είναι επικίνδυνος όποιος βάζει την Ελληνική Σημαία σε εθνικά κυρίαρχο έδαφος; Όχι. Και εκμεταλλεύεστε την ασάφεια του νόμου του 1978, ενός από τους πρώτους νόμους της Μεταπολιτεύσεως, που πράγματι έχει ασάφειες και ούτε λίγο ούτε πολύ μπορεί να θεωρείται και παράνομο το να βάζει κανείς την Σημαία στο σπίτι του εάν δεν είναι ημέρα εθνικής εορτής.
Για τον λόγον αυτόν, καταθέσαμε πρόταση νόμου προς τη Βουλή των Ελλήνων, την οποία καταθέτω και στα Πρακτικά, νόμο με τον οποίο κάθε Έλληνας πολίτης θα έχει το δικαίωμα να υψώνει την ελληνική σημαία σε κάθε τμήμα του Ελληνικού εδάφους, ακόμη και στα Ίμια αν χρειαστεί. Επιτέλους, σταματήστε να φοβάστε και να τρέμετε μπροστά στους Τούρκους. Έχετε εφαρμόσει στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις το δόγμα Μαχμάτμα Γκάντι, της παθητικής άμυνας. Οι αστυνομικοί φοβούνται να τραβήξουν το πιστόλι τους για να μην τους πάτε φυλακή και τους κατηγορήσετε και τους απολύσετε. Το ίδιο γίνεται πλέον και με τις Ένοπλες Δυνάμεις.”
“Κλείστε τα σύνορα”
“...Και έχουμε και στον Έβρο να έχουν περάσει τον Απρίλιο δύο χιλιάδες εννιακόσιοι λαθρομετανάστες. Και σε έναν φράκτη που καλώς έγινε και έπρεπε να είναι και μεγαλύτερος -μήκους μόνο 10 χιλιομέτρων-, δεν υπάρχουν ούτε στρατιώτες ούτε αστυνομικοί να τον φυλάνε, παρά μόνο κάμερες. Κι όποτε οι κάμερες εντοπίσουν λαθρομετανάστες να μπαίνουν, δεν προλαβαίνουν οι αστυνομικές ή οι στρατιωτικές δυνάμεις να πάνε. Υπάρχουν ανοιχτά σύνορα και στη θάλασσα και στη στεριά.
Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει να το λέει: Κλείστε τα σύνορα. Προστατεύστε την Ελλάδα και σε θάλασσα και σε στεριά! Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν τη φύλαξη των συνόρων μας και να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος. Αντ’ αυτού, όμως, εσείς λέτε: «Ανοιχτά σύνορα».
Ξέχασα, έχουμε και τον περισπούδαστο μπολσεβίκο, επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ στο παρελθόν, τον κ. Κοτζιά, τον Υπουργό σας, ο οποίος λέει: «Δεν περάσανε τις κόκκινες γραμμές οι Τούρκοι. Πού τις περάσανε; Την βύθισαν την κανονιοφόρο; Δεν την βύθισαν. Μόνο την διεμβόλισαν. Το σκάφος του Λιμενικού το ίδιο. Συλλάβανε και δύο Έλληνες στρατιώτες και τους έχουν αιχμάλωτους. Δεν είναι κόκκινες γραμμές»!
Κόκκινη γραμμή γι’ αυτόν είναι μόνο η καρέκλα του. Η καρέκλα σας είναι η κόκκινη γραμμή!