Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σκοπιανή αποκάλυψη ΣΟΚ: Προς “Μακεδονία του Ίλιντεν” και de facto αναγνώριση του σλαβικού αλυτρωτισμού

Σκοπιανή αποκάλυψη ΣΟΚ: Προς “Μακεδονία του Ίλιντεν” και de facto αναγνώριση του σλαβικού αλυτρωτισμού

Αποκαλύψεις περιλαμβάνουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων μία ημέρα μετά το πέρας της «διαπραγματεύσεως» Τσίπρα - Ζάεφ στην Σόφια και ενώ ήδη ο Τσίπρας έχει τονίσει πως πλην Χρυσής Αυγής ολόκληρη η Βουλή συναινεί με προϋπόθεση το περιβόητο erga omnes.
Οι αποκαλύψεις αφορούν ένα νέο όνομα που υποτίθεται πως «έπεσε» στο τραπέζι από τον Ζάεφ και έχει την έγκριση των σκοπιανών για να αρχίσει την διαδικασία να καταστεί το ένα και μοναδικό όνομα της χώρας. Βέβαια επικρατέστερα παραμένουν ακόμα τα “New Macedonia” και “North Macedonia” γραμμένα στα αγγλικά και όχι στα σλάβικα, όμως και αυτό το όνομα δείχνει να μπαίνει δυναμικά στον… χορό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα σκοπιανικά μέσα, το όνομα αυτό είναι το «Δημοκρατία της Ίλιντεν Μακεδονίας», το οποίο προφανώς είναι απαράδεκτο αφού εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία». Αξίζει, όμως, να ρίξουμε και μια ιστορική ματιά στο ζήτημα, προκειμένου να προειδοποιηθούν οι χαχόλοι του ΥΠΕΞ πριν κάνουν καμία μόνιμη ζημιά.
Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε από τον Ζάεφ πρώτον διότι συντηρεί τα επεκτατικά κίνητρα των σκοπιανών έναντι της Ελλάδος και δεύτερον επειδή χάιδεψε με αυτή την ονομασία τα κομμουνιστικά αυτιά του Τσίπρα.
Η λεγόμενη «Εξέγερση του Ίλιντεν» ήταν η πρώτη ένοπλη προσπάθεια για την επίτευξη των μετέπειτα προγραμματικών θέσεων του ΚΚ€ για δημιουργία «ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης». Επρόκειτο για την ένοπλη αντιπαράθεση των κομιτατζήδων και των τούρκων εναντίον των Ελλήνων για τον έλεγχο της Μακεδονίας και τον εκβουλγαρισμό του εκεί πληθυσμού.
Η συγκεκριμένη πρόταση, λοιπόν, του Ζάεφ είναι εξόχως πονηρή και το συγκεκριμένο όνομα πρέπει απλώς να λάβει την θέση του στον κάλαθο των αχρήστων, όπως και όλα τα υπόλοιπα που εμπεριέχουν τον όρο Μακεδονία. Πρόκειται για μία πρόταση που απλώς θα διαιωνίσει το πρόβλημα, τις επεκτατικές βλέψεις εναντίον της Πατρίδος μας και θα κατοχυρώσει την θέση του συγκεκριμένου κρατιδίου ως έναν ανθελληνικό δορυφόρο της τουρκίας.
Μέσω αυτής της προτάσεως καθίσταται για άλλη μία φορά σαφής η επιτακτική ανάγκη η ελληνική διπλωματική αποστολή να προσχωρήσει στην πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!