Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Στήριξη στον τουρκόφιλο Μπουτάρη από ποιον; Φυσικά από το ανθελληνικό DEB!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Παρόν» δηλώσεις υπέρ του Μπουτάρη έκανε και το ανθελληνικό DEB, γνωστό για την προπαγάνδα που διασπείρει υπέρ της Τουρκίας στην Θράκη μας.
Συγκεκριμένα το DEB δήλωσε: «Η ασεβής επίθεση που έγινε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, που είναι γνωστός για τις θετικές απόψεις του για τους Τούρκους, από τη μια συνιστά έναν μαύρο λεκέ στη δημοκρατία της χώρας μας (σ.σ.: Πάντα θυμάται ότι η χώρα τους είναι η Ελλάδα, όταν πρόκειται να την… εγκαλέσει) και μας εμποδίζει να έχουμε ελπίδες για το μέλλον. Ως κόμμα DEB, για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε την επίθεση που έγινε στον κύριο Γιάννη Μπουτάρη, δηλώνουμε πως είναι ανάγκη οι δράστες να αποδοθούν στην δικαιοσύνη και ευχόμαστε οι πολιτικοί που αναζητούν ειρήνη και φιλία να μην επηρεαστούν από αυτό το αρνητικό περιστατικό».

Μετά από την τουρκική εφημερίδα Hurriyet που πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει την συμπαράστασή της στον «αδερφό» Μπουτάρη, έρχεται τώρα και το DEB να δηλώσει την υποστήριξή του αναφέροντας ότι ο Μπουτάρης «έχει θετικές απόψεις για τους Τούρκους».
Ο Μπουτάρης δεν έχει απλά θετικές απόψεις, αλλά αποτελεί έναν ένθερμο υποστηρικτή της Τουρκίας, από την στιγμή που πριν μερικά χρόνια είχε εγκαινιάσει το «Σπίτι του Κεμάλ» και είχε χαρακτηρίσει τον αρχισφαγέα των Ελλήνων ως «Μεγάλο ηγέτη».
Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να ευχηθούμε στον Μπουτάρη να επανεκλεγεί δήμαρχος, όχι όμως της Θεσσαλονίκης, αλλά μιας πόλης της Τουρκίας.