Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Μετά τον Στόλτενμπεργκ και οι ανθέλληνες Νίμιτς και Τουσκ συνεχάρησαν τον Τσίπρα για την προδοσία της Μακεδονίας Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 15:10 Share Share Share

Μετά τον Στόλτενμπεργκ και οι ανθέλληνες Νίμιτς και Τουσκ συνεχάρησαν τον Τσίπρα για την προδοσία της Μακεδονίας
Εκτός από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος συνεχάρη τον Τσίπρα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, υπήρξαν και άλλοι διεθνείς παράγοντες που βαδίζουν στον ίδιο δρόμο των «συγχαρητηρίων» προς τον συνωμότη Τσίπρα, όπως ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Για συμφωνία που «θα οδηγήσει σε μια περίοδο ενισχυμένων σχέσεων μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών και ιδιαίτερα μεταξύ των λαών τους» μίλησε ο Μάθιου Νίμιτς, κάνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη μνεία στους Νίκο Κοτζιά και Νίκολα Ντιμιτρόφ, τους οποίους συνεχάρη: «Έχουν επιδείξει ηγεσία, όραμα και αποφασιστικότητα στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και ποτέ δεν παραιτήθηκαν από τις προσπάθειες να επιτύχουν μια αμοιβαία επωφελή λύση».
Συγχαρητήρια στους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων έστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. «Χάρη σε σας το απίθανο γίνεται πιθανό» έγραψε ο Ντ. Τουσκ στο twitter, την ώρα που οι Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας προχωρούσαν σε διαγγέλματα ανακοινώνοντας τη συμφωνία.
Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση «δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι» μπορούμε να πούμε: δείτε ποιοι είναι αυτοί που αποθεώνουν τον Τσίπρα για να αντιληφθείτε το μέγεθος της εθνικής προδοσίας που συντελείται.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ