Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Αγώνας με την Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Αγώνας με την Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Η κοινωνική αναισθησία του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε τέτοιο βαθμό ανεπτυγμένη, ώστε ουσιαστικά να καταντά εντελώς κυνική. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρονται στο περιβόητο «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης» των συριζαίων, όπου σε σχέση με τις συντάξεις διαβάζουμε συν τοις άλλοις, ότι «Η υλοποίηση της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος εγγυάται την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του διασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο παροχών παρά τους υπάρχοντες περιορισμούς».



Αυτά γράφει το «ολιστικό σχέδιο» Κατρούγκαλου για το νέο πετσόκομμα των συντάξεων από 1/1/2019. Όσο για το «αξιοπρεπές επίπεδο παροχών», το περιγράφει το ίδιο το κείμενο: «Οι δαπάνες για τις συντάξεις αναμένεται να μειωθούν από 17,3% του ΑΕΠ το 2016 σε 13,4% έως το 2020 και σε 12,9% το 2040 -λαμβάνοντας υπόψη και την αύξηση του ΑΕΠ-, σε σύγκριση με το 13% του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Από το 2025 και μετά, η κρατική χρηματοδότηση θα καλύπτει μόνο την εθνική σύνταξη (4,8% του ΑΕΠ) και δεν θα είναι απαραίτητη πρόσθετη χρηματοδότηση, δεδομένου ότι το έλλειμμα θα έχει εξαλειφθεί»!
Οι συριζαίοι συνεχίζουν την θεαματική μείωση των συντάξεων που θέσπισαν οι προηγούμενοι εγχώριοι μνημονιακοί κυβερνητικοί εντολοδόχοι και όμως έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν για «αξιοπρεπές επίπεδο παροχών»! Βιάζουν, με τον πλέον αισχρό και βάναυσο τρόπο, ακόμη και την ερμηνευτική σημασία απόδοσης των λέξεων, έτσι ώστε να καταλάβουμε από ποιο σημείο του σώματός τους εμπνέονται τις αοριστολογίες που βαφτίζουν ως «κοινωνικές» διακηρύξεις τους.
Ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού Λαού για να τον ξεγελάσει ποταπά και χυδαία σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις για την Βουλή, μία για την Ευρωβουλή και ένα δημοψήφισμα, στην χρονική περίοδο Μάιος 2014-Σεπτέμβριος 2015, αποτελούν πηγή διδαγμάτων για τον Ελληνικό Λαό, για την αποφυγή παρόμοιων περιπτώσεων. Και βεβαίως, και αυτό το «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης» τελεί υπό την αυστηρή εποπτεία των ελεγκτικών μηχανισμών της Κομισιόν και της τρόικας. Κινείται, με την σειρά του, αποκλειστικά στο ασφυκτικό πλαίσιο της μονοδιάστατης μνημονιακής πολιτικής που αποικιοποιεί την Χώρα, ξεπουλά την δημόσια περιουσία της και φτωχοποιεί στο έπακρο τον Ελληνικό Λαό.
Σε αυτή την στυγνή αντεθνική και αντιλαϊκή μέθοδο, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σηκώνει Υπερήφανα και Ψηλά την Σημαία της Ανυπακοής, της Αντίστασης, της Αντεπίθεσης, προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ