Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή και ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντουλη με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις - Πού πάμε;" 




Ο Συναγωνιστής Φουντούλης αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, αλλά και στις παρεμβάσεις των ευρωβουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων. Επίσης ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στα κοινωνικά θέματα , και τόνισε ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να χτυπήσουν το Ιερό θεσμό της οικογένειας για αυτό και πραγματοποιούν με κρατική αρωγή απαράδεκτες   εκδηλώσεις υπέρ των ομοφυλοφίλων όπως το gay pride. 


Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Συναγωνιστή προβλήθηκε και βίντεο όπου επιβεβαιώνουν ακράδαντα αυτά που υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος. Τελειώνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Φουντούλης τόνισε ότι  η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη στην Χώρα που υπερασπίζεται τον Ιερό θεσμό της οικογένειας και τις ηθικές αξίες του Ελληνισμού και για αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες εντάσσονται στις γραμμές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.