Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Οι αθλιότητες του Καρανίκα και η διαχρονική υπόκλιση των ψευτοδεξιών στους “αγώνες” της αριστεράς

Οι αθλιότητες του Καρανίκα και η διαχρονική υπόκλιση των ψευτοδεξιών στους “αγώνες” της αριστεράς

Δεν είναι η πρώτη (και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία) φορά που ο Νίκος Καρανίκας, ο αστράτευτος σύντροφος των τρανσέξουαλ και των τραβεστί, ο συνοδοιπόρος στον αγώνα για την νομιμοποίηση της κάνναβης, ο υψηλός αναλυτής και θαυμαστής των… ποιοτικών εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη, φρόντισε να εξωτερικεύσει όλον τον βόθρο που κατοικεί εντός του. Πέρα όμως από την έκδηλη αηδία που νιώθει δικαιολογημένα κάθε Συνειδητοποιημένος Έλληνας από τα όσα ξέβρασε, για μια ακόμη φορά, η πένα αυτού του κρατικοδίαιτου σύμβουλου(!) του Τσίπρα, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι παραμένει ως «ακλόνητος βράχος» στην θέση του και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του απ’ αυτήν.

Ας προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε, κατά κάποιον τρόπο, τα πράγματα και να τα δούμε από μια άλλη πιθανή πραγματικότητα. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι η ΝΔ βρίσκεται στην εξουσία, διαπραγματεύεται αυτή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και ένας σύμβουλος του Μητσοτάκη υποστηρίζει (λέμε τώρα…) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική, ότι κάθε περιοχή που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία αυτομάτως τίθεται στην διάθεση ενσωμάτωσης στο Ελληνικό Κράτος και εάν αυτό δεν αρέσει στους σκοπιανούς τότε να σηκωθούν να φύγουν. Πολύ περισσότερο δε, να χαρακτηρίζει ως αμόρφωτα καθίκια (κατά το «αμόρφωτα εθνίκια» του… μορφωμένου Καρανίκα) όσους δείχνουν στοιχεία συμβιβαστικής διάθεσης απέναντι στο όνομα του γειτονικού κρατιδίου. Τι θα συνέβαινε τότε;
Απλούστατα, μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας αυτός που έγραφε όλα τα προαναφερόμενα θα αυτοεξευτελιζόταν, αφού κάποια… αόρατη δύναμη (λέγεται και Κυριάκος Μητσοτάκης) θα τον υποχρέωνε να ανασκευάσει σε χρόνο dt τα γραφόμενά του, ενώ η αποπομπή από την καλοπληρωμένη θέση του θα ήταν κι αυτή άμεση με συνοπτικές διαδικασίες. Κι αυτό θα συνέβαινε λόγω του μόνιμου φόβου που διακατέχει διαχρονικά όλες τις ηγεσίες της ΝΔ, μη τυχόν και χαρακτηριστούν από την αριστερά (της οποίας τους αγώνες, ως γνωστόν, «αναγνωρίζουν, σέβονται και τιμούν») ως «φασίστες», «υπερπατριώτες», «σωβινιστές», «μακεδονομάχοι», κ.ο.κ.
Ας επανέλθουμε τώρα στην πραγματικότητα και ας δούμε τι συνέβη στην περίπτωση του Καρανίκα. Παρά τον σάλο που προξένησαν οι (εκ νέου) άθλιες δηλώσεις του, δεν είδαμε καμία έμπρακτη κίνηση αποδοκιμασίας του (τουλάχιστον) από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος. Ούτε ένας βουλευτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε για να καταδικάσει άμεσα, χωρίς αστερίσκους και μισόλογα, τα όσα υποστήριξε ο σύμβουλος (επαναλαμβάνουμε) του πρωθυπουργού.
Θεώρησαν, δηλαδή, ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό τα όσα εμετικά ξεστόμισε ο ρίψασπις αυτός τύπος, που αρνήθηκε να φορέσει την Τιμημένη Στολή του Έλληνα Στρατιώτη με την γνωστή μέθοδο του «αντιρρησία συνείδησης». Και βεβαίως, δεν τίθεται στο ελάχιστο θέμα απομάκρυνσής του από την παχυλά αμειβόμενη θέση του, τα χρήματα της οποίας καταβάλλουν τα «κορόιδα» και τα «εθνίκια» φορολογούμενοι, που έχουν υπηρετήσει κανονικότατα την Στρατιωτική τους Θητεία στους βάλτους του Έβρου και τα ξερονήσια του Αιγαίου, αντί να παριστάνουν τους «ευαίσθητους». Ούτε καν οι ψευτοπατριώτες των ΑΝΕΛ δεν έθεσαν θέμα απομάκρυνσης αυτού του προκλητικού τύπου από το κυβερνητικό πόστο.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Απλούστατα επειδή ο Καρανίκας αποτελεί το σύμβολο, το «τοτέμ», που συμβολίζει τον έμφυτο εθνομηδενισμό της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, αυτού του 4% που αγκομαχούσε για πολλά χρόνια προκειμένου να περάσει το εκλογικό όριο εισόδου στο Κοινοβούλιο. Ο Καρανίκας λέει στα φανερά, «φόρα παρτίδα», και με την γνωστή χυδαιότητα που χαρακτηρίζει κάτι θρασύδειλους ψευτόμαγκες σαν αυτόν, όλα όσα ανθελληνικά πιστεύουν ενδόμυχα ο Τσίπρας, ο Σκουρλέτης, ο Φλαμπουράρης, η Χριστοδουλοπούλου και άλλοι, αλλά είναι αναγκασμένοι να τα κρατούν μέσα τους για προφανείς λόγους πολιτικής αυτοσυντήρησης.
Σε αντίθεση, λοιπόν, με τους «λαπάδες» της ΝΔ, η οποία ολοένα και περισσότερο πλέον διολισθαίνει προς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο, ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει «να κλείνει το μάτι» στους κομματικούς «κηφήνες» τύπου Καρανίκα, να τους στηρίζει στις ενέργειές τους και να τους αφήνει να συνεχίζουν να κάνουν την «βρώμικη δουλειά» απαξίωσης του Ελληνικού Λαού (του «λαουτζίκου» που θα έλεγε και ο Πρετεντέρης…) επειδή αυτός αρνείται να απεμπολήσει την Ιστορία του Έθνους στο οποίο ανήκει. Τελειώνοντας με αυτόν τον ανιστόρητο, αμόρφωτο και γραφικό τύπο, του συνιστούμε να μάθει πρώτα τα απολύτως στοιχειώδη της ορθογραφίας, της γραμματικής και του συντακτικού και μετά να «ξερνά» τα εμετικά κείμενά του…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ