Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος την μνήμη των ηρωικών Σουλιωτών που προτίμησαν τον θάνατο από την παράδοση

Η Χρυσή Αυγή, τίμησε και φέτος την μνήμη των ηρωικών Σουλιωτών που προτίμησαν τον θάνατο από την παράδοση στο Σουλιώτικο ολοκαύτωμα στο Κούγκι στα 1803.
Παρευρέθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών από τα Ιωάννινα, ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Κωνσταντίνο Αναγνώστου και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστής Χρήστος Η. Παππάς, που κατάγεται από την Λάκκα Σουλίου.
Η παρουσία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν δυναμική και έγινε βροντερή, όταν την ώρα που ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Η. Παππάς κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, καταχειροκροτήθηκε κι επευφημήθηκε η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με τις άλλες καταθέσεις στεφάνων, άλλων πολιτικών κομμάτων που σχεδόν αγνοήθηκαν από του συγκεντρωμένο πλήθος.
Η Χρυσή Αυγή κερδίζει την εμπιστοσύνη κάθε Έλληνα που τιμά την ιστορία και τους προγόνους, αφού αποδεικνύει με την στάση της ότι παραμένει θεματοφύλακας της Πατρίδας, της Πίστης και της Οικογένειας και ακοίμητος φρουρός των Εθνικών συμφερόντων και μόνον αυτών.