Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Πλήρης ασυδοσία κουκουλοφόρων και μέσα στις φυλακές: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε υπαρχιφύλακα

Ακόμα ένα περιστατικό βίας κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου εκτυλίχθητε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού αποδεικνύοντας ότι η ασυδοσία των κουκουλοφόρων «ζει και βασιλεύει» ακόμα και μέσα στα σωφρονιστικά ιδρύματα.
.



Κατά την διάρκεια του κλεισίματος της Β’ πτέρυγας, ομάδα ατόμων της Α’ πτέρυγας με καλυμμένα τα πρόσωπα τους κατευθύνθηκαν στην Β’ πτέρυγα και με απειλή αυτοσχεδίου αιχμηρού αντικείμενου απείλησαν τον υπαρχιφύλακα της πτέρυγας ζητώντας του να τους παραδώσει το κεντρικό κλειδί της.
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος διατήρησε την ψυχραιμία του, κατάφερε να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του και να σημάνει συναγερμός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί ένα θερμό επεισόδιο με απρόβλεπτες συνέπειες. Το συμβάν σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης και το Σωματείο Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για ένα ακόμη περιστατικό βίας.
Μάλιστα οι υπάλληλοι ζητούν άμεση συνάντηση του Σωματείου με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, την διοίκηση του καταστήματος και τον επόπτη εισαγγελέα, ενώ καλούν την διοίκηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους και να εφαρμόσει τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Οι αριστερές ιδεοληψίες που εφαρμόζει η κυβέρνηση των ανθελλήνων σε όλες τις κρατικές δομές έχουν αποδυναμώσει και την Σωφρονιστική Υπηρεσία, με τους υπαλλήλους της κινδυνεύουν από κουκουλοφόρους κρατούμενους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους