Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Πόσο πατριδοκάπηλοι πια; Ο Κουίκ των ΑΝΕΛ υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας!

Μια ακόμη απόδειξη του πόσο πατριδοκάπηλοι και ως εκ τούτου πολιτικοί απατεώνες και επικίνδυνοι για τον τόπο είναι οι αποτελώντες το μόρφωμα των ΑΝΕΛ, αποτελεί τα όσα είπε το μέλος τους και υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, για το ζήτημα του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας.
Ο Τέρενς Κουίκ τάχθηκε υπέρ (!) του διαχωρισμού, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα δώσει μάχη για να επικρατήσουν οι απόψεις του στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Κουίκ δήλωσε στην κρατική (κυβερνητική) τηλεόραση πως οι ρόλοι Κράτους-Εκκλησίας πρέπει να είναι «διακριτοί», υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας»!
Φάνηκε, λοιπόν, για μία ακόμα φορά, το αληθινό πρόσωπο των Ανεξάρτητων (ανθ)ελλήνων και του δημιουργού τους Πάνου Καμμένου καθώς σε ένα θέμα που υποτίθεται αποτελεί την ραχοκοκκαλιά τους, δεν διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες τον Κουίκ για το βαρύ λεκτικό ατόπημα στο οποίο προέβη.
Η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη στον Τόπο που μάχεται υπέρ της Ορθοδοξίας, θεωρώντας την κολώνα του Ελληνικού Έθνους, ήταν και παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ