Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα: Μεγαλειώδης εκδήλωση και πορεία Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη, που φέτος είχε ιδιαίτερη σημασία λόγω της επικείμενης προδοσίας από την κυβέρνηση των μπολσεβίκων που παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους παραχαράκτες της ιστορίας σκοπιανούς.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση με συγκέντρωση εκατοντάδων εθνικιστών που πλημμύρισαν τον χώρο κάτω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης όπου διεξαγόταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
Η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή επί του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, είναι πάγια και αμετακίνητη, εκφράζει δε την θέληση ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική!
Αποσπάσματα ομιλιών:
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Τσάμης Θεοφάνης.
Ακολούθησε μια σύντομη ιστορική αναφορά από την συναγωνίστρια Πενέση Κορίνα, η οποία επεσήμανε την αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της λαμπρής προσωπικότητας του Μεγάλου Στρατηλάτη που κατάφερε και κατέκτησε ολόκληρο τον γνωστό κόσμο της εποχής του.
Εν συνεχεία το λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Γραικός Φώτης, ο οποίος αποκάλυψε την υποκρισία της ΝΔ η οποία ως κυβέρνηση είχε δώσει όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς από το 2008 και τόνισε ότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να σήκωσε τα λάβαρα του «Μακεδονικού Αγώνα», όμως ξεκάθαρα ανέκαθεν ήταν υπέρ μιας «σύνθετη ονομασία» με γεωγραφικό προσδιορισμό.
Επόμενος πήρε τον λόγο, ο βουλευτής νομού Πέλλης, συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης, ο οποίος στηλίτευσε την κυβέρνηση για την υποχωρητικότητα της απέναντι στον ξένο παράγοντα, που εν μέσω οικονομικής κρίσης πιέζει για άμεση «συμμόρφωση» προς μία κοινά αποδεκτή λύση του Μακεδονικού ζητήματος, λύση που δεν είναι άλλη από την παραχώρηση της ιστορίας και κατ’ επέκταση των ιερών χωμάτων της Μακεδονίας στο υπό κατάρρευση κρατίδιο των σκοπίων.
Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο, ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, ο οποίος κατηγόρησε την ανθελληνική κυβέρνηση ότι με τις ενέργειες των υπουργών της και του Τσίπρα προσυπογράφει τόσο στην προκλητικότητα της "γείτονος" και "φίλης" χώρας όσο και την εν καιρώ κατοχύρωση του όρου "Μακεδονία" στην γεωγραφική περιοχή των Σκοπίων.
Ο επόμενος ομιλητής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, με έναν δυναμικό κι εμψυχωτικό λόγο αναφέρθηκε στην διαχρονική προσήλωση της Χρυσής Αυγής προς τα εθνικά ιδεώδη, η οποία, όμως, την οδήγησε σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών από το αμαρτωλό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας.
Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στον δήμο Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης ανάγνωσε μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, με το οποίο καλεί όλους τους Έλληνες σε εγρήγορση για τα Εθνικά ζητήματα και καταγγέλλει τις προδοτικές πολιτικές ολόκληρου του πολιτικού συστήματος που έχουν οδηγήσει την πατρίδα μας στον διεθνή εξευτελισμό.
Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην σημασία και τον ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα της σημερινής εκδήλωσης η οποία προκαλεί τον τρόμο στο κατεστημένο και τους υποτακτικούς του. Και αυτό διότι σε μία κοινωνία που βουλιάζει στην παρακμή, σε έναν λαό που προσπαθούν να τον κάνουν να πιστέψει ότι πάνω απ’ όλα  είναι η οικονομία και οι αριθμοί, σε αυτό τον κόσμο των ερειπίων μοναδική δύναμη αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή, που βροντοφωνάζει: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Η εκδήλωση έκλεισε με μία μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εκατοντάδες εθνικιστές και εθνικίστριες, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής και το καθεστώς φίμωσης, διέδωσαν το μήνυμα της εθνικής αντίστασης.
Στην πορεία κυριάρχησε το σύνθημα : «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! και όλοι συναγωνιστές με δυνατή φωνή τραγουδούσαν το απαγορευμένο εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν φοβούνται καμία υπογραφή που στερεί την ιστορία μας και την παράδοση μας.