Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η απέραντη υποκρισία και συνενοχή της Νέας Δημοκρατίας στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Η απέραντη υποκρισία και συνενοχή της Νέας Δημοκρατίας στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Οι νεοδημοκράτες νομίζουν ότι ζουν στην χώρα των Λωτοφάγων. Δεν εξηγείται διαφορετικά το θράσος τους, μονίμως να κουνάνε το δάκτυλο σε θέματα που είναι συνένοχοι. Το ίδιο έγινε και στην υπόθεση της προδοσίας της Μακεδονίας μας, όπου η Νέα Δημοκρατία δεν έμεινε μονάχα στην ψεύτικα οργίλη και τραγελαφική δήλωση Μητσοτάκη, αλλά προέβη και σε πρόταση μομφής επί του ζητήματος.
Η πρόταση μομφής, βεβαίως, έγινε στα πλαίσια του «πολιτικού πολιτισμού», αφού ο χρόνος που αυτή έγινε επιτρέπει στην κυβέρνηση να έχει «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», αφού δεν καθυστερεί ούτε μια μέρα τις υπογραφές στις Πρέσπες, αλλά ούτε και το απαιτούμενο για το Eurogroup πολυνομοσχέδιο.

Διαβάζοντας κανείς τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να απορεί με το θράσος του.
Ξεχνά, προφανώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ήδη από το 1959 ο «Εθνάρχης» Καραμανλής και συνεπώς το κόμμα που ίδρυσε, η Νέα Δημοκρατία, έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» χωρίς καν κάποιο γεωγραφικό προσδιορισμό μπροστά της.
Ξεχνά, προφανώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ο τομεάρχης εξωτερικών του κόμματός του αναγνώρισε προ ημερών τους σκοπιανούς ως «σλαβομακεδόνες».. Ξεχνά, προφανώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι το «Μ» στο “FYROM” σημαίνει «Μακεδονία» και πως αυτό είναι έργο της Νέας Δημοκρατίας.
Κοροϊδεύουν τον Λαό νομίζοντας ότι θα εισπράξουν ψηφαλάκια από αυτό. Το μόνο που καταφέρνουν, όμως, είναι να γίνονται ρεζίλι αφού ο Ελληνικός Λαός δεν είναι «χρυσόψαρο».