Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Υπό διάλυση το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ! Λοβέρδος: «Πασχίζουμε να μην διασπαστούμε»

Η διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο νέο εκλογικό μόρφωμα –μεταμφίεση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνεται και από την έντονη ανησυχία που βγάζει ο βουλευτής του Ανδρέας Λοβέρδος σε ραδιοφωνική συνέντευξη, όπου σχολιάζοντας τις διαφορετικές απόψεις μέσα στο Κίνημα Αλλαγής για το θέμα της (επαίσχυντης) συμφωνίας με τα Σκόπια αναφέρει:
«Πασχίζουμε να μην διασπαστούμε. Συνεπώς, δεν θέλω να εξηγήσω την στάση των συναδέλφων μου κα των συντρόφων μου. Αυτή η προσπάθειά μας να μείνουμε ενωμένοι και να μην προσβάλουμε όλους εκείνους που ήρθαν και ψήφισαν. Έχουμε δώσει τον λόγο μας να είμαστε ενωμένοι. Ο δρόμος είναι ένας».

Όταν ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη-βουλευτές του κλεφτοΠΑΣΟΚ ομολογεί με χαρακτηριστική άνεση ότι «πασχίζουμε να μην διασπαστούμε», αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα που έκλινε την λέξη κλέφτης σ’ όλες τις πτώσεις και τις συνεργαζόμενες μ’ αυτό παραφυάδες του.  
Ανεξαρτήτως του αν αυτό το πολιτικό σκορποχώρι κρατήσει ενιαία στάση ξεπουλήματος στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ ή όχι, είναι ολοφάνερο ότι πνέει ήδη τα λοίσθια πριν καν δοκιμαστεί στις κάλπες. ‘Ένα θνησιγενές μόρφωμα, το οποίο ίσως να μην φτάσει να είναι έστω και της μιας εκλογικής χρήσης, έχουν το θράσος κάποιοι να μας το παρουσιάζουν στις δημοσκοπήσεις ως το τρίτο κόμμα…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ