Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Μεγαλειώδης εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η ανταπόκριση του λαού της Μακεδονίας που βλέπει με μεγάλη αντιπάθεια τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στο μείζον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ήταν εξαιρετικά θερμή, γεγονός που επιβεβαιώνει και τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.
H τοπική κοινωνία με την δυναμική παρουσία της σε μία συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε από παλμό και συναίσθημα, έδωσε ένα βροντερό μήνυμα πως τα ανθελληνικά σχέδια που απεργάζονται εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας για την παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς δεν θα περάσουν
Βίντεο με αποσπάσματα ομιλιών:
Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η συναγωνίστρια Γκιουλέκα Καλλιόπη, η οποία άνοιξε την εκδήλωση με ένα σύντομο καλωσόρισμα. 
Με τις ομιλίες των βουλευτών του Κινήματος μας Βλάχου ΣωτηρίαΣαχινίδη Ιωάννη και Χατζησάββα Χρήστου κατέστη σαφής η προσήλωση της Χρυσής Αυγής στον αγώνα για την προάσπιση του ονόματος της Μακεδονίας και των ιστορικών δικαίων του Έθνους μας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αποτελεί το μοναδικό κόμμα που εντός κι εκτός κοινοβουλίου μάχεται για την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική αξιοπρέπεια της πατρίδας μας.
Εν συνεχεία το λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτής Σερρών, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος τόνισε αρχικά πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα τυπικό αστικό κόμμα αλλά είναι η πραγματική εθνική αντιπολίτευση που παρέμεινε πιστή στις αρχές και στην ιδεολογία της ενάντια σε όλα τα ξεπουλημένα κόμματα που θέλουνε να πουλήσουν κομμάτι-κομμάτι την πατρίδα μας.
Η Χρυσή Αυγή από την δεκαετία του ’90 είχε αντιληφθεί πως οι ευθύνες για το πρόβλημα του ονόματος των Σκοπίων βαραίνουν όλα τα κόμματα και τις κυβερνήσεις μετά τον εμφύλιο που μοναδικό σκοπό είχαν να εξυπηρετήσουν τα ξένα συμφέροντα.
Τέλος, ο συναγωνιστής Λαγός Γιάννης ξεκαθάρισε ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν ξεπουλιέται και η Χρυσή Αυγή δεν είναι διαθέσιμη να επιτρέψει αυτά που κερδηθήκανε με τους αγώνες και το αίμα του Ελληνικού λαού να πουληθούνε με μια συμφωνία από μελάνι και χαρτί. 
Μίλησε για τους πολιτικούς που από 74’ και μετά έχουν ισοπεδώσει την πατρίδα μας και την έχουν φτάσει έτσι ώστε όλοι οι λαθρομετανάστες να έχουν και να διεκδικούν δικαιώματα από τους Έλληνες που σύντομα με το δημογραφικό πρόβλημα και τις ανθελληνικές πολιτικές των κυβερνήσεων θα καταστούν σε μειοψηφία. 
Καταχειροκροτούμενος έκλεισε την ομιλία του καλώντας όλους τους Έλληνες να στηρίξουν τον αγώνα της Χρυσής Αυγής που αποτελεί την μοναδική δύναμη αντίστασης εντός και εκτός του κοινοβουλίου απέναντι σε ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Η εκδήλωση έληξε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και με την υπόσχεση πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στους απάτριδες μπολσεβίκους και τους συνοδοιπόρους τους νεοφιλελεύθερους θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι την τελική Νίκη!