Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Φώφη και Θεοδωράκης θα κάνουν το... ρεπό του Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας

Φώφη και Θεοδωράκης θα κάνουν το... ρεπό του Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας

Έτοιμα είναι τα δεκανίκια του Τσίπρα για την προδοσία της Μακεδονίας σε περίπτωση που ο Καμμένος συνεχίζει να το παίζει "μακεδονομάχος" και δεν ψηφίσει την συμφωνία της προδοσίας στην Βουλή.
Όπως φάνηκε από τις χθεσινές επαφές και τα τηλεφώνα του Τσίπρα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς  - πλην του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - η προδοσία θα περάσει με τις ψήφους του κλεφτοΠασόκ, δηλαδή του αποκόμματος της Φώφης και του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το κλεφτοΠασόκ έσπευσε να ανακοινώσει: "Το Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα τονίσει ότι είναι υπέρ της λύσης, αλλά όχι οποιασδήποτε λύσης.  Η σύνθετη ονομασία έναντι όλων, η συνταγματική αναθεώρηση, η ακύρωση κάθε μορφής αλυτρωτισμού είναι οι πάγιες πατριωτικές μας θέσεις. Στη βάση αυτών των θέσεων θα αξιολογήσουμε το επίσημο σχέδιο συμφωνίας που δεσμεύτηκε να δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε εάν πληροί τις προϋποθέσεις για την προστασία των εθνικών συμφερόντων και προωθείται η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και οι Ευρωπαϊκές αρχές".
Με λίγα λόγια σε περίπτωση που ο Καμμένος πάρει... ρεπό, συνεχίζει να στηρίζει την προδοτική κυβέρνηση, αλλά δεν ψηφίσει την συμφωνία, το κλεφτοΠασόκ θα υπογράψει το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Τους υπενθυμίζουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Λαού: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!