Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ψευτολεονταρισμοί Καμμένου για το Σκοπιανό: Δεν ψηφίζει, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση της προδοσίας!


Ψευτολεονταρισμοί Καμμένου για το Σκοπιανό: Δεν ψηφίζει, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση της προδοσίας!
Πάλι το λιοντάρι παριστάνει ο Καμμένος στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, όμως έχει αξία να διαβάσουμε ανάμεσα από τις λέξεις, για να αντιληφθούμε από πού αντλεί το θράσος να δουλεύει ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό on camera.
Συγκεκριμένα, ο Καμμένος στην συνέντευξη Τύπου του δήλωσε:

«Δεν συμφωνούμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Δεν είναι μια απόφαση που μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Είμαι σε άμεση συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, ενημερώθηκα χθες και εχθές το βράδυ μιλήσαμε με τον Τσίπρα. Είμαστε σε μια φάση πλέον που στη σημερινή ημέρα θα έχει το απόγευμα επικοινωνία με τον Ζάεφ προκειμένου να δοθεί μια απάντηση. Η πρόταση αυτή προκειμένου να έρθει προς κύρωση στη Βουλή όπου εκεί θα και η θέση μας θα είναι αρνητική, είναι η πρώτη φορά που θα θέσω θέμα κομματικής πειθαρχίας. Όποιος σκέφτεται να αλλάξει θέση, να φύγει τώρα από το κίνημα»
«Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση που θα υπονομεύσει την έξοδο αλλά όταν έρθει το θέμα στη Βουλή θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που συμφωνήσαμε με το λαό όταν εκλεγήκαμε»
«η διαδικασία που θα ακολουθηθεί (σ.σ. στα Σκόπια) και αυτό είναι κυβερνητική θέση είναι μετά την πιθανότητα να γίνει η δεκτή συμφωνία με τον Ζάεφ - εγώ κρατώ τις επιφυλάξεις μου γιατί είναι μια συμφωνία που δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή εύκολα από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό - θα υπογραφεί αλλά δεν θα έχει ισχύ μέχρι να ψηφιστεί από τη Βουλή, να γίνει δημοψήφισμα, να επανέλθει στη Βουλή και αν όλα αυτά ολοκληρωθούν τότε θα έρθει στη Βουλή προς κύρωση».
Ο Καμμένος, λοιπόν, παριστάνει το… λιοντάρι όντας σε πλήρη συνεννόηση με τον Τσίπρα και έχοντας εκ των προτέρων κάποια βασικά δεδομένα:
Α) Η συμφωνία δεν θα έρθει στην Βουλή για τα επόμενα χρόνια, αφού ο Τσίπρας θα ακολουθήσει την σχετική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Συνεπώς, ο Καμμένος θα κάνει το λιοντάρι σε μια ψηφοφορία που δεν θα γίνει.
Β) Ο Τσίπρας δεν θα απαιτήσει την συναίνεση Καμμένου και έτσι ο «κυβερνητικός εταίρος» μπορεί να διαλαλεί ότι «δεν ψηφίζει» και παράλληλα παραμένει προϊστάμενος του υπουργείο εξοπλιστικών με νεροκουβαλητή το Κουβέλη.
Με λίγα λόγια ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να στηρίζει την προδοσία, καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία και μόνο!