Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Διάγγελμα για την προδοσία της Μακεδονίας μας ετοιμάζει ο Τσίπρας!

Διάγγελμα για την προδοσία της Μακεδονίας μας ετοιμάζει ο Τσίπρας!

Όπως μεταδίδαν αυτή τη στιγμή τα ΜΜΕ, ο Τσίπρας ετοιμάζει διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό το απόγευμα, αφότου ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Παυλόπουλο για τις λεπτομέρειες της προδοσίας.

Σύμφωνα, με τα τελευταία λεγόμενα του Κοτζιά, το όνομα της Μακεδονίας μας έχει ήδη δοθεί και αυτό που απομένει είναι οι τεχνικές λεπτομέρειες μίας προδοσίας που θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία ως μία από τις πιο οικτρές διπλωματικές ήττες ενός κράτους.
Στο ζήτημα της εθνικότητας και της γλώσσας, οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονική" εθνικότητα, δηλαδή ο Τσίπρας τα έδωσε όλα, χωρίς να πάρει τίποτα!
Βεβαίως, οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς σημαίνει «διάγγελμα Τσίπρα». Με διάγγελμα μας έβαλε στο Μνημόνιο της αριστεράς, με διάγγελμα έκανε το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος «ΝΑΙ», με διάγγελμα θα χαρακτηρίσει «νίκη» την προδοσία της Μακεδονίας και τις γονυκλισίες της «πρώτη φορά αριστερά» στους αμερικανοσιωνιστές και τους διεθνείς τοκογλύφους.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του Ελληνικού Λαού βροντοφωνάζοντας την πάγια θέση της: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!