Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ: “Δεν με εκφράζουν τα συλλαλητήρια”!

Υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ: “Δεν με εκφράζουν τα συλλαλητήρια”!
Τον ύπουλο ρόλο που διαδραματίζουν οι πατριδοκάπηλοι ΑΝΕΛ αναφορικά με την επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας φανέρωσε χθες σε συνέντευξή του στο φιλοκυβερνητικό ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του Καμμένου, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.



Το απόκομμα των ΑΝΕΛ που δήθεν διαφωνεί στα ανθελληνικά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά τα ψηφίζει...) και στην προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζει να συνιστά ένα πρόθυμο δεκανίκι στην καταρρέουσα εθνομηδενιστική κυβέρνηση της αριστεράς.
Και ο λόγος είναι προφανής: Υπέρ πάντων... η καρέκλα!
Ο Παπαχριστόπουλος λοιπόν ξεμπροστιάστηκε στην χθεσινή του συνέντευξη στους συριζαίους δημοσιογράφους του 24/7, αφού κατ΄ ουσίαν συντάχθηκε με τον Ξυδάκη και τον Παπαδημούλη και αποκήρυξε τα συλλαλητήρια που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε αυτολεξεί: «Τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό δεν με εκφράζουν. Αυτά τα θέματα λύνονται με τη λογική και με βάση το συμφέρον της χώρας».
Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του (!) στον Τσίπρα και τον Κοτζιά για τις διαπραγματεύσεις της προδοσίας που διεξάγουν ερήμην του Ελληνικού Λαού!

Εμείς απαντάμε καθαρά και ξάστερα σε όλους τους προδότες και τους υποτακτικούς τους: "Όλοι στα συλλαλητήρια - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας".