Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Νέος εμφύλιος στο κλεφτοΠΑΣΟΚ: Επίθεση Θεοδωράκη-Θεοχαρόπουλου σε Γεννηματά για το σύνθημα “Εδώ και τώρα εκλογές”

Μπορεί κάποια ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων να συνεχίζουν να εξευτελίζονται ασύστολα με το να παρουσιάζουν το εκλογικό μόρφωμα (Κίνημα Αλλαγής) που κατασκεύασε το ΠΑΣΟΚ ως τρίτο κόμμα, αλλά φροντίζει η ίδια η πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Και μάλιστα με υλικό παρμένο μέσα από το ίδιο το συνονθύλευμα που έστησαν οι πασόκοι και οι ελάχιστοι συνοδοιπόροι τους.
Στην κυριακάτικη συνεδρίαση της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής «βγήκαν τα μαχαίρια», καθώς τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης όσο και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος άφησαν αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά για αντιδημοκρατική λειτουργία και επιβολή αποφάσεων χωρίς την έγκριση των αρμόδιων κομματικών οργάνων.

«Δεν συμφωνώ με το σύνθημα “Εδώ και τώρα εκλογές”. Τα μεγάλα ζητήματα που καθορίζουν τη δράση μας δεν μπορούν απλώς να εκφωνούνται, πρέπει να συζητούνται, να κατανοούνται από τα στελέχη» ανέφερε ο Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «πολιτική αλλαγή σημαίνει ότι ετοιμάσαμε τις συνθήκες, ώστε να υπάρξει μεγάλη ανανέωση της επόμενης Βουλής και η επόμενη κυβέρνηση να μην είναι μια από τα ίδια».
Εσωκομματικό δημοψήφισμα, ώστε να αποφασιστούν οι μετεκλογικές συνεργασίες, ζήτησε ο Θεοχαρόπουλος, αναφέροντας με νόημα ότι «Κίνημα Αλλαγής» χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά και το Κίνημα Αλλαγής χωρίς τους μη πασοκογενείς, όπως η ΔΗΜ.ΑΡ. και το Ποτάμι, είναι απλώς ΠΑΣΟΚ».
Στην συζήτηση παρενέβη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Γιάννης Ραγκούσης με μια «μπηχτή» κατά της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος με αφορμή την νέα κυβέρνηση Σάντσεθ στην Ισπανία σημείωσε: «Ορίστε, λοιπόν, που οδηγεί η… άλλη στρατηγική. Η στρατηγική που αφετηρία της έχει το “όχι” στη Δεξιά και το “όχι” σε ευτράπελα μέτωπα λογικής».
Έτοιμοι να αρπαχτούν είναι στο μόρφωμα αυτό, η καλημέρα λέγεται με το ζόρι και όμως κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν αυτό το κλαμπ τσακωμένων μεταξύ τους ως ένα ενωμένο και ενιαίο σύνολο το οποίο θα πάρει την τρίτη θέση στις επόμενες εκλογές και με υψηλά ποσοστά, έχοντας μάλιστα ως επικεφαλής την… Φώφη Γεννηματά, η οποία αδυνατεί να αρθρώσει μια λέξη εκτός χαρτιού και χωρίς «ότο-κιου». Οι εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα αποτελέσουν ένα πραγματικό Βατερλό για την μεταμφίεση του κλεφτοΠΑΣΟΚ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ