Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Προειδοποίηση Κοτζιά σε Νέα Δημοκρατία: Μην το παίζετε “μακεδονομάχοι”, η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι εκρηκτική!

Προειδοποίηση Κοτζιά σε Νέα Δημοκρατία: Μην το παίζετε “μακεδονομάχοι”, η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι εκρηκτική!

Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς σφετεριστές έχει αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στην χώρα, καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Το πατριδοκάπηλο απόκομμα του Καμμένου έχει εξαϋλωθεί, την ίδια ώρα που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τυγχάνει της αποδοχής και της εμπιστοσύνης ολοένα και περισσότερων Ελλήνων.

Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη φιλοδοξεί και αυτή μάταια να αποκομίσει εκλογικά οφέλη, αλλά οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί την υποκρισία της ψευτοδεξιάς και το γεγονός ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση δεν θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. 
Για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας ΜΟΝΟ ένας πολιτικός Αρχηγός έχει επίσημα δεσμευτεί και αυτός είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Μετά λοιπόν την αποκάλυψη των "Παραπολιτικών" ότι η ΝΔ τα έχει βρει σκούρα σε Μακεδονία και Θράκη, καθώς η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι εκρηκτική, ήρθε σήμερα ο Κοτζιάς να επιβεβαιώσει τους φόβους της.
Ο υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γνώση των δημοσκοπήσεων έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στην ΝΔ να μην το παίζουν "μακεδονομάχοι", γιατί η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει σε πολλούς νομούς την ψευτοδεξιά.
Έτσι λοιπόν σε ερώτησή για την άνοδο της ακροδεξιάς ο Κοτζιάς απάντησε στο ραδιόφωνο του news247: "Όμως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ο αυθεντικός φορέας αυτών των απόψεων. Όταν τις καλλιεργεί και ελπίζει να έχει εκλογικά κέρδη να θυμάται: ότι κάποιοι έιναι πιο ακροδεξιοί από το κομμάτι που έχει στο εσωτερικό της και πιθανά να χάσει. Έχω υπόψην μου μια δημοσκόπηση σε έναν νομό της Βορείου Ελλάδος όπου η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σε αντίθεση με την ΝΔ".
Ο Ελληνικός Λαός έχει αφυπνιστεί, έχει απορρίψει εθνομηδενιστές, πατριδοκάπηλους και νεοφιλελεύθερους και συντάσσεται με τους εθνικούς Αγώνες της Χρυσής Αυγής ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας!