Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Λύσσαξαν οι μπολσεβίκοι του ΚΚ€ από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Θωρηκτό Αβέρωφ

Λύσσαξαν οι μπολσεβίκοι του ΚΚ€ από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Θωρηκτό Αβέρωφ

Στην εκδήλωση "Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος" που διεξήχθη επάνω στο ιστορικό Θωρηκτό «Αβέρωφ» βρέθηκε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

Η παρουσία του Συναγωνιστή προκάλεσε την λύσσα των μπολσεβίκων του ΚΚ€, οι οποίοι εξέδωσαν ηχηρές ανακοινώσεις, όπου αναπαρήγαγαν τις γνωστές τους άναρθρες κραυγές, αφότου – βεβαίως – προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να εμποδίσουν τον Συναγωνιστή να παραστεί ή να προβοκάρουν την εκδήλωση.
Βεβαίως, για όποιον γνωρίζει ιστορία, αυτοί που δεν είχαν θέση στην εκδήλωση ήταν οι ίδιοι οι μπολσεβίκοι. Πώς να έχουν θέση άλλωστε σε μία εκδήλωση που έγινε πάνω σε ένα πλοίο που μετέφερε τους Έλληνες Στρατιώτες στην Μικρασία και κάλυπτε την απόβαση του Ελληνικού Στρατού με τα κανόνια του, αυτοί που «όχι μόνο δεν λυπήθηκαν για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρασία, μα και την επιδίωξαν».
Ας το πάρουν χαμπάρι, τόσο αυτοί όσο και άλλοι που αναπαράγουν τις ίδιες πομφόλυγες, πως αν κάποιος δικαιούται να συμμετάσχει σε πατριωτικές εκδηλώσεις και σε εκδηλώσεις των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων, αυτοί είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.
Τιμή και Δόξα στο Πολεμικό μας Ναυτικό!