Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε σπίτια συντρόφων του υιού Σκουρλέτη: Οι ίδιοι είχαν επιτεθεί και στην Χρυσή Αυγή!

Πριν μερικές μέρες έγινε επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση από παρακρατικούς με βαριοπούλες. Η επίθεση από μόνη της αποδεικνύει την ασυδοσία της άκρας αριστεράς, αλλά και την αίσθηση ατιμωρησίας που τους διακατέχει. Δεν είναι, όμως, το μόνο σημαντικό, αφού από τον κατάλογο των συλληφθέντων εξάγονται εξόχως σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία λοιπόν, ως «πρώτο κύμα» συνελήφθησαν μία 23χρονη και ένας 26χρονος. Και οι δυο τους εντοπίστηκαν, λίγο μετά την επίθεση, να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα στα Εξάρχεια. Σε σακίδιο πλάτης βρέθηκαν μια βαριοπούλα, μπουκάλια χρώματος και μία κουκούλα full face.
Στο σπίτι της 23χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι μάρκας GLOCK, δύο γεμιστήρες, 100 σφαίρες των 9 mm, αλεξίσφαιρο γιλέκο, θήκη όπλου χειρός και τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες.
Επί αυτών των ευρημάτων, στην αστυνομία παραδόθηκε ένας 52χρονος παρακρατικός, ο οποίος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη της αριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», ο οποίος ισχυρίζεται ότι σε αυτόν ανήκουν το σπίτι και τα ευρήματα.
Για τον 26χρονο παρακρατικό, αυτό που σημειώνουν στα ψιλά γράμματα λίγα από τα ρεπορτάζ που αφορούν την επίθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων μαζί με τον γιο του Σκουρλέτη όταν ομάδα παρακρατικών επιτέθηκε στα γραφεία μας.
Έτσι, γίνεται σαφές πως οι εχθροί της κοινωνίας και παράλληλα πολύτιμοι συνεργάτες του ανθελληνικού-μνημονιακού κατεστημένου είναι οι ίδιοι που επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή με τρομοκρατικές ενέργειες που ουδέποτε έχει καταδικάσει έστω και ένα από τα κόμματα της ρεμούλας και της κλεψιάς.
Τι έχει να πει, άραγε, ο Σκουρλέτης για τις… παρέες του γιου του;