Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ελένη Ζαρούλια: Η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο - ΒΙΝΤΕΟ

Η συναγωνίστρια και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια κατά την ομιλία της στην ολομέλεια της βουλής αρχικά αναφέρθηκε στο επερχόμενο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ και στην συνέχεια απαρίθμησε τα στυγερά τα εγκλήματα των κομμουνιστών και της αριστεράς.
Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία ήταν υπερασπίστρια κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “ΕΛΑ” μη αντέχοντας να ακούγονται οι ιστορικές αλήθειες διέκοψε την ομιλία της συναγωνίστριας κλείνοντας άρον άρον τα μικρόφωνα.
Ακολουθεί το ολόκληρο το κείμενο της λογοκριμένης ομιλίας:

"Αυτή την στιγμή που συζητάμε το νομοσχέδιο το οποίο είναι μια ευρωπαϊκή οδηγία ο Τσίπρας ασκεί την μεγαλύτερη βία στον Ελληνικό Λαό χαρίζει την ψυχή του, το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Δεν του έχει δώσει κανείς αυτό το δικαίωμα.
Πριν αναφερθώ στο νομοσχέδιο που αφορά τις Ανώνυμες Εταιρείες και επειδή έχει καταντήσει πάρα πολύ κουραστικό να μας υβρίζετε εσείς οι οπαδοί του Μαρξ, του Λένιν και του Τρότσκι χωρίς φυσικά το προεδρείο να επεμβαίνει όπως επεμβαίνει στους δικούς μας βουλευτές, και να μας κουνάτε το δάχτυλο και συχνά-πυκνά με αφορισμούς και αλλαλαγμούς να μας κατηγορείτε για διάφορα όπως επί παραδείγματι ότι εμείςείμαστε οπαδοί της βίας, μαχαιροβγάλτες, δολοφόνοι, εγκληματίες κλπ. θα πρέπει να πω μερικά πράγματα για το αυτοαποκαλούμενο “συνταγματικό τόξο”, ούτως ώστε να κρίνουν οι συμπατριώτες μας που μας παρακολουθούν, ποιος έχει το όνομα και ποιος την χάρη! 
Διότι, ως γνωστόν, η αριστερά είναι η ιερή αγελάδα στην Ελλάδα και κανένας δεν ανατριχιάζει, που σήμερα κυβερνούν την χώρα οι κουμμουνιστές. Αυτοί που μας έσφαξαν στον συμμοριτοπόλεμο.
Η αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο και αυτό μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να το αντιληφθεί όταν δει την λίστα με τους νεκρούς που άφησε πίσω της η κομμουνιστική λαίλαπα: 
«Χοντρικά» ο απολογισμός του κόκκινου τρόμου έχει ως εξής:
1. Σοβιετική Ένωση: 20 εκατομμύρια θύματα
2. Κίνα: 65 εκατομμύρια
3. Βιετνάμ: 1 εκατομμύριο
4. Βόρειος Κορέα: 2 εκατομμύρια
5. Καμπότζη: 2 εκατομμύρια
6. Ανατολική Ευρώπη: 1 εκατομμύριο
7. Λατινική Αμερική: 150.000
8. Αφρική: 1,7 εκατομμύρια
9. Αφγανιστάν 1,5 εκατομμύρια
10. Διεθνές κομμουνιστικό κίνημα και Κ.Κ. που δεν κατείχαν την εξουσία (όπως το Κ.Κ. Ισπανίας κατά τον τριετή εμφύλιο πόλεμο 1936-1939, το ΚΚΕ κατά την διάρκεια των τριών «γύρων», κ.α.): 10 εκατομμύρια. 
Οι παραπάνω αριθμοί περιλαμβάνουν διαφόρους τρόπους εξοντώσεως, όπως ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις, θανάτους σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως καθώς επίσης και θύματα λιμοκτονίας,  επιβληθείσης από το κομμουνιστικό κράτος (όπως στην περίπτωση του Ολοκαυτώματος της Ουκρανίας, όπου κατά τα έτη 1932-1933 εξολοθρεύθηκαν δια της πείνας 6 εκατομμύρια άνθρωποι, το γνωστό Χόλοντομορ)!
Τα εγκλήματα των κομμουνιστών που διετελέστηκαν στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχαστούν. Αυτά πρέπει να διδαχτούν τα παιδιά στο σχολείο, αλλά να τα μάθουν και όσοι συμπατριώτες μας τα αγνοούν.
Για τον προδοτικό τους ρόλο στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο πολλοί γνωρίζουν, αλλά αρκετοί προσπαθούν να το αντιστρέψουν σε επαναστατικό αγώνα. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι κομμουνιστές, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΕΧΘΡΟΥΣ...
Παρακάτω θα παραθέσω μερικές μόνον μαρτυρίες από τους ίδιους τους εγκληματίες του ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ κλπ.
«Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”... Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου...».
(Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)
Άλλη μαρτυρία: «Ο Δημοκρατικός Στρατός έκανε επίθεση τη νύχτα, αιφνιδιαστικά σε χωριά και σε πόλεις και έπαιρνε ανεξέλεγκτα αγόρια και κορίτσια, έστω κι αν ακόμα το στόμα τους μύριζε γάλα. Οι μάνες έκρυβαν τα παιδιά τους στους αχερώνες, στα μπαούλα, μα οι αντάρτες τα βρίσκανε και τα παίρνανε μαζί τους στα βουνά. Από τη θαλπωρή του σπιτιού τους, από τη μητρική αγκαλιά, από την πατρική φροντίδα, βρίσκονταν μονομιάς σ' ένα κρύο αμπρί, στο χιόνι, στον παγωμένο αέρα του βουνού, στην πείνα. Και έπρεπε ο Δημοκρατικός Στρατός να πολεμήσει μ' αυτούς... Στις συσκέψεις που κάναμε στα διά­φορα τμήματα με τις υπεύθυνες γυ­ναικών των ταγμάτων, των λόχων, των ταξιαρχιών, μαθαίναμε ότι οι μικρές κοπέλες των 13, 14 και 15 χρονών, που τις επιστρατεύαμε, άμαθες και α­νεκπαίδευτες όπως ήταν, σκοτώνονταν στις πρώτες μάχες, που τις στέλναμε. Η εντολή από “Πάνω” -από το Γενικό Αρχηγείο-, ήταν να τους καταδικάσουμε όλους σε θάνατο. Μας περίμεναν δύσκολες μάχες, έπρεπε με το μαχαίρι να τα σταματήσουμε όλα αυτά, έπρεπε να επιβάλουμε τιμωρία σκληρή προς παραδειγματισμό και εκφοβισμό».
(Μαργαρίτα Λαζαρίδου, καπετάνισσα και «δικαστής» του ΔΣΕ)
ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ 
Στη φοβερή άβυσσο της Τατάρνας Ευρυτανίας, ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Το βάραθρο ήταν υπό την εποπτεία του αρχιεγκληματία κομμουνιστή Θανάση Κλάρα (Άρη Βελουχιωτη)
ΦΕΝΕΟΣ 
Στον Φενεό Κορινθίας δολοφονήθηκαν μαρτυρικά περίπου 4.000 άνθρωποι από όλη την Βόρεια Πελοπόννησο. Με τα χέρια δεμένα πισώπλατα, δεχόταν τις μαχαιριές και τα χτυπήματα των αριστερών φονιάδων όπως οι Πισογιαννάκης, Πρόβας, Σερμπέτης κ.α. και πετάγονταν, συχνά ημιθανείς, στο τρομερό βάραθρο. 
ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΤΣΑ 
Σε αυτό το βάραθρο με το πολύ στενό άνοιγμα και το τεράστιο βάθος, ρίφθηκαν αντιφρονούντες των Μολάων και της Λακωνίας. Εδώ εγκληματούσε ο σαδιστής κακούργος καπετάν Καλόγηρος, Νίκος Λάτσης. 
ΣΤΙΜΑΓΚΑ 
Παράλληλα με τη γενοκτονία του Φενεού, εκτεταμένες σφαγές από τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ έγιναν και στην περιοχή Στιμάγκας Κορινθίας…
ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΟΥ 
Στην προσπάθεια του το ΚΚΕ να εξοντώσει κάθε ένοπλη αντιστασιακή ομάδα εκτός του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δολοφόνησε τον ήρωα συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό και τριακόσιους από τους άντρες του, του 5-42 Συντάγματος Ευζώνων. Οι άντρες του Ψαρρού βασανίστηκαν άγρια πριν σφαγιαστούν.
ΑΓΙΟΝΟΡΙ 
Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. Ιθύνων νους των εγκλημάτων ο κομισσάριος του ΚΚΕ Δημήτρης Ανδρεαδάκης. Γιά τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς, οι Δημήτρης Κούρος και Κώστας Χαύτας. Με τη συνέργεια μελών της ΟΠΛΑ Αργολίδας και Ελασιτών του καπετάν Γραβιά, οι προαναφερόμενοι κάνοντας χρήση των χασαπομάχαιρων τους, κατέσφαξαν οικογένειες, παιδάκια ακόμη και τρίχρονα νήπια όπως ο Δημητράκης Ράπτης από τη Μιδέα. 
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 
Στην περιοχή της Επιδαύρου έδρασε ο λυσσαλέος Ελασίτης καπετάν Λευτεριάς (Γιώργος Λέκκας), με βοηθό του τον Νικόλα Σμυρλή. Στο ξεροπήγαδο της Κρίπηζας Επιδαύρου, μαρτύρησαν ολάκερες οικογένειες συμπατριω τών μας από το Αραχναίο και την Αγνούντα. 
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 
Η πιό απάνθρωπη σφαγή Ελλήνων. Μετά από σκληρή μάχη  οι Ελασίτες σφαγίασαν 2.000 αιχμαλώτους. Πολλοί σφάζονταν, άλλοι ρίχνονταν σε ένα μεγάλο ξεροπήγαδο, άλλοι περίμεναν τη σειρά τους παρακολουθώντας τους άλλους αιχμάλωτους να κατακρεουργούνται. Φοβερές κραυγές πόνου αναμειγνύονταν με σπαραχτικούς θρήνους των κατοίκων, τους οποίους οι κατσαπλιάδες είχαν υποχρεώσει να παρακολουθούν τη θανάτωση των δικών τους ανθρώπων. Μπροστά στην πηγάδα είχαν σχηματιστεί λίμνες αίματος, ενώ ανθρώπινα μέλη βρίσκονταν διάσπαρτα παντού. Όταν έφτανε η σειρά τους, οι μελλοθάνατοι οδηγούνταν στο στόμιο του ξεροπήγαδου. Εκεί με τσεκούρια, κλαδευτήρια και πριόνια, σφάζονταν κατά τον αγριότερο και σαδιστικότερο τρόπο και πετάγονταν ημιθανείς, μέσα. Από την μήνη των κουμμουνιστών δεν γλίτωσαν ούτε γυναίκες, ούτε μικρά παιδιά… Κύριοι υπεύθυνοι της φοβερότερης σφαγής της Ελληνικής Ιστορίας, οι Θανάσης Κλάρας-Βελουχιώτης, Τάσος Κουλαμπάς και Νίκος Μπελογιάννης. 
ΑΘΗΝΑ 
Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 1944, ορδές αλητών, περιθωριακών και εγκληματιών του ΚΚΕ ξεχύθηκαν σε όλη την πρωτεύουσα ληστεύοντας, βιάζοντας και δολοφονώντας όποιον ήθελαν. Είναι οι εφιαλτικές μέρες των σφαγών με τα κονσερβοκούτια, οι κολασμένες ημέρες των μανιακών δολοφόνων όπως οι Μονέδας, Κουκούτσης, Μπουρδής, Τζογανάκης, Μακαρώνας. 
Στο Περιστέρι, Τουρκοβούνια, Υμηττό, Διυλιστήρια Ούλεν, Λατομεία Κοπανά, Καισαριανή, Πειραιά και αλλού, διαπράχθηκαν φρικτά βασανιστήρια και ομαδικές σφαγές. Επακολούθησε ομηρία χιλιάδων ανθρώπων, από τους οποίους πέθαναν εκατοντάδες. Οι φονευθέντες υπερέβησαν τους 25.000. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πατέρας του πατέρα μου, ο παππούς μου, ο οποίος δεν βρέθηκε πουθενά. Τον πήραν από το σπίτι του και ο πατέρας μου τον έψαχνε σε όλο το λεκανοπέδιο, αλλά δεν τον βρήκε ποτέ!
Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι για όλα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα οι αριστεροί παραμένουν ατιμώρητοι, αμετανόητοι και έτοιμοι να τα επαναλάβουν, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μας απειλούν, ακόμη και μέσα στον ναό της δημοκρατίας… και όχι μόνον, εδώ βλέπουμε τον γιο του δολοφόνου Κουφοντίνα να φωτογραφίζεται με στολή του βουνού κρατώντας ένα κονσερβοκούτι…
Δολοφονικές επιθέσεις έχουμε τη δεκαετία του 80, από τη νεολαία του ΚΚΕ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ… Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαιρώματα σε Αγρίνιο, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά με 5 θύματα. 
Πυροβολισμούς στην Καλαμάτα με 34 θύματα και συνεχείς ξυλοδαρμούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. 
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα πανεπιστήμια από τους αριστερούς κατά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Ξυλοδαρμοί στο Πα.Πει το 2011. Επιθέσεις με λοστούς της ΠΑΣΠ Μαθηματικού στη Νομική. Ομάδα κουκουλοφόρων που βγήκε από την πολυτεχνική σχολή επιτίθενται και χτυπάει ομάδα φοιτητών που βρίσκεται μπροστά στις εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ. Τρεις φοιτητές  και μια φοιτήτρια  τραυματίζονται. Πολλά άλλα περιστατικά διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα από τη Κομοτηνή μέχρι τη Κρήτη.
Πολλά χρόνια δε, πριν μπει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, το 1987, υπήρχε η “εταιρεία δολοφόνων” του ΠΑΣΟΚ… Γιατί δεν φυλακίστηκε η τότε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και όλοι οι βουλευτές του; Και σε αυτό το σημείο να φρεσκάρουμε την μνήμη μας.
Τότε ο, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Χρήστος Παπαδόπουλος και σκληρό κομματικό στέλεχος των τότε σοσιαλιστών στους λαϊκούς δήμους της Αττικής, ορμώμενος από ιδεολογικά κίνητρα - κατά δήλωση του ιδίου - δολοφόνησε με στυγερό τρόπο οκτώ ανθρώπους για να τους αρπάξει τις περιουσίες. Βέβαια, το προαναφερθέν ιδεολογικό κίνητρο δεν ομολογήθηκε ότι ήταν η έμφυτη τάση του ΠΑΣΟΚ για ρεμούλα και κλεψιά, αλλά ωραιοποιήθηκε στις δηλώσεις του δολοφόνου. Όπως είχε πει: «Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, η δράση μας είχε ιδεολογικό υπόβαθρο. Από μικρό παιδί είχα αριστερή συνείδηση. Σε καμία διαθήκη δεν υπήρχαν λιγότεροι από πενήντα κληρονόμοι, συνήθως ήταν από 70-100, ενώ στην υπόθεση του Τυπάλδου, παρακαλώ, ήταν 156.
Δηλαδή, εγώ δεν τα έκανα όλα αυτά για τον εαυτό μου, αλλά για να βγάλω τον φτωχό από την πείνα του. Τότε πίστευα ότι έχει μεγαλύτερη αξία να φάνε ψωμί 150 άνθρωποι, από τη ζωή ενός 85χρονου ή 90χρονου». Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ήταν μέλη της αντίστοιχης τοπικής του ΠΑΣΟΚ. Η εν λόγω σπείρα πασόκων σκότωνε γέροντες με τον αρχηγό του συνδικάτου να ρίχνει κομμάτια από γυαλί στο φαγητό των θυμάτων του, αλλά και με τη μέθοδο του μαξιλαριού, με το οποίο καταπλάκωνε ηλικιωμένους πλουσίους, και στην συνέχεια υφάρπαζε την περιουσία τους και την μοίραζε στους «αναξιοπαθούντες» πασόκους–συνεργούς. Όμως όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος σκότωνε από ιδεολογία…
Δολοφονία Τεμπονέρα… “Ο Νίκος Τεμπονέρας (1953 - 1991) ήταν καθηγητής μαθηματικών σε Λύκειο της Πάτρας και στέλεχος του Εργατικού Αντιμπεριαλιστικού Μετώπου (ΕΑΜ). Το όνομά του έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, όταν δολοφονήθηκε από μέλη της ΟΝΝΕΔ, έπειτα από συμπλοκή σε Λύκειο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων της περιόδου 1990-1991.Στα τέλη του 1990 τη χώρα κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Υπουργό Παιδείας τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο.” Γιατί δεν φυλακίστηκε η τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και όλοι οι βουλευτές της; 
Κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου τον Απρίλιο του 1990, στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ομιλία του Κ. Μητσοτάκη πάνω στο χαμό βγήκαν πιστόλια. Μια σφαίρα βρήκε και σκότωσε τον άτυχο Μανόλη Γιακουμάκη που ήταν πάνω σε ένα τοιχίο.
Υπάρχουν και άλλες δολοφονίες σε προεκλογικές περιόδους από οπαδούς διαφόρων κομμάτων σε ολόκληρη την επικράτεια όμως αυτές επειδή δεν διεπράχθησαν από χρυσαυγίτες είναι, για το “συνταγματικό τόξο”, ανάξιες λόγου…  
Για αυτό, όταν ακούμε τη λέξη δολοφόνος από τα χείλη των ακροαριστερών, παρακρατικών, αναρχικών, τρομοκρατών, ΣΥΡΙΖΑίων κ.α., γελάμε πάρα πολύ γιατί δεκαετίες ολόκληρες, η αριστερή προπαγάνδα, παρουσιάζει το δεξιό χαστούκι ως έγκλημα και την αριστερή τρομοκρατία ως επανάσταση. 
Η αποδόμηση των αριστερών παρθένων του πολιτικού σκηνικού, γίνεται από τα μνήματα των αθώων θυμάτων τους, που ζητούν δικαίωση χωρίς αντίκρισμα ακόμα και σήμερα. 
Μακρύς ο κατάλογος των δολοφονημένων από την αριστερά, παρ’ ότι είναι αναγκαίος να αναγνωστεί, δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που πρόσκεινται στην αριστερά είναι πάμπολλες! 17 Νοέμβρη, 
1η Μάη,
Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη,
Επαναστατικοί Πυρήνες,
Συνωμοσίες των πυρήνων της Φωτιάς,
Σέχτα Επαναστατών,
(ΕΛΑ) Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας κ.α., οι οποίες ευθύνονται για συνολικά 73 δολοφονίες και 580 τραυματισμούςσυνανθρώπων μας.
Τα ειδεχθή εγκλήματά τους λίγο-πολύ είναι γνωστά, αλλά προς Θεού, δεν απειλείται η δημοκρατία, ούτε είναι κάτι κατακριτέο, αφού αυτά τα εγκλήματα δεν τα διέπραξαν χρυσαυγίτες… 
Ας αναφερθούμε σε μερικές από αυτές τις στυγνές δολοφονίες που διεπράχθησαν από αναρχικούς –παρακρατικούς και κουκουλοφόρους που χαίρουν της απόλυτης προστασίας και ασυλίας τόσο της σημερινής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ όσο και των προγενέστερων Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ. Στις 11.01.1991 καίγονται ζωντανοί από ρίψη μολότοφ μέσα στο μέγαρο που στέγαζε το πολυκατάστημα Κ. Μαρούσης οι Περικλής Ρεπαπής, ο Γιάννης Μεμετζίδης, και ο Εμμανουήλ Κοντόπουλος. 
Στις 05.05.2010, πέθαναν από ασφυξία μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.
Ανάμεσα στα πολλά θύματα της αριστεράς ήταν ο Γουέλς, ο Μάλλιος, ο Τσάντες, ο Μομφεράτος, ο Αξαρλιάν, ο Περατικός, ο Σόντερς επίσης από τη Σέχτα των Επαναστατών έχουμε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στις 19.07.2010 και από τις Συνωμοσίες των πυρήνων της Φωτιάς, έχουμε τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει μετά από ληστεία τράπεζας στις 19.08.2012 στην Πάρο και πλείστοι άλλοι που δεν φτάνει ο χρόνος να αναφερθώ εκτενέστερα. 
Άλλωστε μία ξεχωριστή κατηγορία συμπατριωτών μας που είναι αποδέκτες του μένους της αριστερής δολοφονικής μανίας είναι οι ένστολοι. Η λίστα των θυμάτων μακριά…, δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε ανάμεσά τους την ειδική φρουρό Σοφία Ψυχογιού, αλλά και τον αρχιφύλακα Αντώνιο-Νεκτάριο Σάββα, ο οποίος δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, από τη Σέχτα Επαναστατών.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να συνυπολογίσουμε τους ξυλοδαρμούς και τα λιντσαρίσματα πολιτικών και δημοτικών αρχόντων από αριστερούς συνδικαλιστές. Την αυλαία ανοίγει ο Κωστής Χατζηδάκης στις 15.12.2010 στη πλατεία Συντάγματος, όπου λιντσάρεται στη κυριολεξία από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στις 29.06.2011 προπηλακίζεται ο βουλευτής Αλέξανδρος Αθανασιάδης ενώ στις 18.05.2011 προπηλακίζεται ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος στο Κολωνάκι από συνδικαλιστές και πάλι. 
Στις 17.11.2011 δέρνεται ανηλεώς ο Στέφανος Τζουμάκας μέσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο από αριστερούς φοιτητοπατέρες.
Ενώ τον Νοέμβριο του 2016 δέχεται δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό στο κεφάλι ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γιώργος Γερμένης από 30 άτομα του… “αντιεξουσιαστικού” χώρου σε καφετέρια του Αμαρουσίου! ΚΑΙ τον Ιανουάριο του 2018 λαμβάνει χώρα δολοφονική επίθεση με καδρόνια από 30 παρακρατικούς εναντίον του εκλεγμένου με δημοκρατικές διαδικασίες Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης Γιώργου Σπυρόπουλου
Σε αυτό το σημείο να μη ξεχάσω να αναφέρω και μερικές άλλες “ακτιβιστικές” δράσεις “αντιεξουσιαστών” όπως επί παραδείγματι του γιου του Νίκο Βούτση, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Οκτώβρη του 2007 να ληστεύει τράπεζα στου Γκύζη και είχε πάνω του 2 πιστόλια, μια χειροβομβίδα και τα χρήματα της ληστείας. 
Άλλη περίπτωση “αντιεξουσιαστών”, το 2009, και τα 3 παιδιά του Κουράκη τα οποία συνελήφθησαν μαζί με άλλους 200 αναρχικούς στην Θεσσαλονίκη, με μολότοφ στα χέρια και μετά φυσικά τους απελευθέρωσε ο Βούγιας Πασόκος τότε προερχόμενος από τον Συνασπισμό που ήταν τότε υφυπουργός προπο! 
Την ίδια χρονιά δηλαδή το 2009 συνελήφθησαν επίσης και τα 2 παιδιά του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Νιώτη,  μα που αλλού; στο στέκι αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι “Ρεσάλτο”!
Άλλος ένας αντιεξουσιαστής συνελήφθη αυτή τη φορά ήταν ο γιος του Σκουρλέτη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, διότι μαζί με άλλους 50 αναρχοκομμουνιστές στις 18 Ιουνίου του 2016 όρμησαν εναντίον μιας μικρής ομάδας Χρυσαυγιτών. 
Στις 17 Ιουλίου του 2017 στο Μοναστηράκι ένας τουρίστας απήλαυσε μία από τις “ακτιβιστικές” ενέργειες των κόκκινων παρακρατικών εγκληματιών. Συγκεκριμένα ομάδα παρακρατικών της αριστεράς του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν αγρίως εμπρός στα εμβρόντητα μάτια της κόρης του και της συζύγου του. 
Στις 23 Οκτωβρίου 2017 εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες (τους οποίους χτύπησαν με σφυριά εν γνώσει της ιδιότητάς τους γιατί φορούσαν τις στολές τους…) και μετά τον ξυλοδαρμό αυτών, τα κόκκινα σκυλιά επιτέθηκαν σε τέσσερις ακόμα άντρες, αποκαλώντας τους «φασίστες». Ένας απ’ αυτούς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Προφανώς, τον είδαν κοντοκουρεμένο και υπέθεσαν πως είναι «φασίστας»!
Πρόσφατα, στην Θεσσαλονίκη στις 2 Ιουνίου 2018 επίθεση σε κλούβα της αστυνομίας και ομολογία των παρακρατικών δολοφόνων ως εξής: «επιλέγουμε να κοιτάξουμε τον πραγματικό εχθρό κατάματα, να κοιτάξουμε τους ένοπλους φρουρούς του στα μάτια και να τους κάψουμε. Γι’ αυτό τον λόγο στις 2/6, επιτεθήκαμε σε κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε τα σκουπίδια των ΜΑΤ…».
Επίσης σημαντικό είναι να αναφέρω ότι σε πάρα πολλά από αυτά τα κακουργήματα μάρτυρες υπερασπίσεως σπεύδουν πολλοί Συριζαίοι ανάμεσά τους ο Βένιος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Μανιός, Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λάμπρου, ο οποίος λύνει και δένει ακόμη και σήμερα, που “έφαγε” τον πρώην υπουργό προστασίας του Πολίτη Καθηγητή κ. Γιάννη Πανούση, επειδή ο τελευταίος είχε την πολιτική βούληση να καθαρίσει τα Εξάρχεια, αλλά αυτό δεν άρεσε στα συντρόφια και κατόπιν τηλεφωνικών οδηγιών από καταδικασθέντες  τρομοκράτες στον Λάμπρου, ο καθηγητής κ. Πανούσης τελικώς απεμακρύνθει από την θέση του υπουργού διότι δεν ήταν “δικός τους”… Αμ, πως!
Πλείστες ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ και δολοφονικές ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (από εσάς τους αριστερούς της μη βίας…) εναντίον της Χρυσής Αυγής, ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, όχι όμως και από τα αριστερά γκρουπούσκολα… τα οποία μας αποκαλούν “ναζιστική εγκληματική οργάνωση”!
Είναι τόσες πολλές που είναι αδύνατον να τις αναφέρω όλες. Θα επικεντρωθώ στις πιο δολοφονικές. 
-Στις 9 Μαΐου του 2009 ένα νεαρό παιδί ο Βουκελάτος δέχθηκε άνανδρη δολοφονική επίθεση από ομάδα “ακτιβιστών” παρακρατικών και κόντεψε να χάσει την ζωή του. Ήταν στην εντατική για ημέρες… και για να μη υπάρχουν αμφιβολίες, θα σας διαβάσω  μία σχετική ανάρτηση του παρακρατικού ιστότοπου που εκπέμπει από το Πολυτεχνείο και στοχοποιεί συνανθρώπους μας, αλλά φυσικά δεν υπάρχει πολιτική βούληση από καμία κυβέρνηση να κλείσει, του indymedia  “Αυτος ο Βουκελατος (αν τον θυμαστε που ηταν εντατικη μια βδομαδα απο μαχαιρωμα αναρχικων) δεν εβαλε μυαλο...
Στις 19 Μαρτίου 2010, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκαν ισχυρή βομβιστική επίθεση. Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει με προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Τα ξημερώματα της 4ης Δεκεμβρίου 2012, εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία του κόμματος στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο κτίριο. Την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης ανέλαβε η διεθνής αναρχική τρομοκρατική οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI)».
1η Νοεμβρίου 2013: Δολοφονία Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.
Στις 13 Φεβρουαρίου του 2013, εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στα γραφεία του κόμματος στον Πειραιά. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «Οργάνωση Μηδενική Ανοχή».
Δολοφονική επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες 31 Μαρτίου 2017 
20 Μαΐου 2017: Παρακρατική τρομοκρατική επίθεση από τους φίλους του υιού Σκουρλέτη στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Δολοφονική επίθεση αριστερής παρακρατικής συμμορίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο Άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μελών του κόμματός μας από είκοσι και πλέον αριστερούς, κουκουλοφόρους τρομοκράτες με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών σημειώθηκε στις 15 Ιουνίου 2017 πριν το άνοιγμα των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο.
Ανάμεσα στους τραυματίες και μία κοπέλα, η οποία δέχθηκε σφοδρή επίθεση με σφυριά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο χέρι και να δεχθεί επικίνδυνα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.
Την άνανδρη, δολοφονική επίθεση δεν καταδίκασε κανένα από τα κόμματα της βουλής.
ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ 
ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ Ρουβίκωνα ενδεικτικά
Στις 8 Απριλίου 2016, μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, 16 κουκουλοφόροι επέβαιναν σε οχτώ δίκυκλα, κρατούσαν βαριοπούλες και πέταξαν πέτρες και μπογιές στα γραφεία, προκαλώντας υλικές ζημίες σε τζαμαρία και σε δύο αυτοκίνητα εργαζομένων της εφημερίδας. 
Τον Μάρτιο του 2016 κάνουν Παρέλαση με όπλα στα Εξάρχεια
Τον Ιούλιο του 2017 εισβάλουν στο προαύλιο της Βουλής και αφήνονται ελεύθεροι να φύγουν σαν κύριοι από τον ίδιο τον Βούτση και φυσικά τον υπουργό προπό Τόσκα…
Τον Νοέμβριο του 2017 εισβάλουν στο Πεντάγωνο!  
και μόλις σήμερα το πρωί 11 Ιουνίου του 2018 “εισήλθαν” στο Υπουργείο Προπό του Τόσκα
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ με τραυματισμούς αστυνομικών
Αν όλα αυτά δεν είναι βία και τρομοκρατία, τότε τι είναι ;
Τα παραπάνω είναι ένα πολύ μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα των θυμάτων από την άσκηση βίας της αριστεράς κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μετά βεβαιότητας έχω ξεχάσει να αναφέρω πλείστες άλλες εγκληματικές επιθέσεις. Καλό είναι οι συμπατριώτες μας να κρατήσουν αυτόν τον μακρύ κατάλογο για να κατανοήσουν μέσα από τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ,  του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών δυνάμεων, τι εννοούν όταν μιλάνε για δημοκρατία… και καλό θα ήταν η πολιτική, αστυνομική και δικαστική ασυλία των αριστερών, κάποτε να τελειώσει και η πολιτεία πρέπει οριστικά να τελειώνει με τα ανεξάντλητα φαινόμενα βίας που υποθάλπει ή τελεί η αριστερά.
Και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, που εσείς αποκαλείτε “ναζί ή νεοναζί” και ο κόσμος που είναι λοβοτομημένος χάβει αμάσητο το σανό που του πασάρετε, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο κοινοβούλιο με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, που εσείς δεν σέβεστε, επέστρεψε την κρατική χρηματοδότηση στον άγρια φορολογούμενο πολίτη. Πράγμα το οποίο δεν είχε ΠΟΤΕ συμβεί από τα αυτοαποκαλούμενα κόμματα του “συνταγματικού τόξου”. Ο φορολογούμενος μια ζωή πληρώνει τις υποχρεώσεις του και δεν έχει καμία ανταποδοτικότητα πουθενά! Τα νοσοκομεία δεν έχουν βαμβάκι, χαρτί υγείας, γάζες λένε στους ασθενείς να τα φέρνουν από το σπίτι τους! Τα σχολεία δεν έχουν θέρμανση για τα παιδιά μας κ.ο.κ. Τι γίνονται όλες αυτές οι εισφορές είναι απορίας άξιο! 
Μοιράσαμε τρόφιμα, δώσαμε το αίμα μας, παρείχαμε δωρεάν νομικές συμβουλές, ιατρική βοήθεια και ούτω καθ’ εξής. Προστρέξαμε σε σεισμόπληκτους, πυροπαθείς και πλημμυροπαθείς και δώσαμε κάθε δυνατή βοήθεια. Ο Αρχηγός μας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ζήτησε να απελευθερωθεί ένα σεβαστό ποσό, από την παράνομη δέσμευση της κρατικής χρηματοδοτήσεως του κόμματός μας και να διατεθεί άμεσα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, αλλά εσείς οι πονόψυχοι δεν το κάνατε! Ούτε φυσικά τους αποζημίωσε το “κοινωνικά ευαίσθητο”, κράτος της αριστεράς…
Ο Έλληνας βιώνει τον χειρότερο ρατσισμό εις βάρος του διότι εσείς εάν δεν τα ‘κονομάτε από τις ΜΚΟ, τον Σόρος και την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σας περισσεύει συμπόνια για τον Έλληνα και τα συσσίτια που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα βαφτίσατε συσσίτια μίσους… 
Έχω ακούσει πολλές φορές να λέτε ότι εμείς οι ακραίοι θέλουμε να πνίξουμε τους λαθρομετανάστες… ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ! Οποίος λαϊκισμός! Η πραγματικότητα είναι ότι εσείς που στηρίζετε την παράνομη μετανάστευση, εισπράττοντας μεγάλα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις διάφορες Μ.Κ.Ο, εσείς είστε αυτοί που κατ’ ουσίαν τους πνίγετε! Η αδιαφορία σας για τον κίνδυνο που διατρέχουν όλοι αυτοί που έρχονται εδώ παράνομα είναι ανάλογη της υποκρισίας σας ότι τάχα μου κόπτεστε για αυτούς… με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ, Εμείς θέλουμε να μπει ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση, πράγμα το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα να σωθούν ζωές!
Εμείς λοιπόν, οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε στο πλάι του Ελληνικού Λαού, προσφέρουμε με κάθε τρόπο την στήριξη και τη βοήθειά μας, θέτουμε στο επίκεντρο το συμφέρον της Πατρίδας και κατόπιν όλων αυτών που σας εξέθεσα, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι συμπατριώτες μας που μας παρακολουθούν. Και τώρα που το καλοσκέφτομαι, καλύτερα «νεοναζί» παρά νεοχαζή!