Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Καταχειροκροτήθηκαν οι προδότες από τους ξένους: Οργή από τους Έλληνες για την προδοτική συμφωνία - Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ

Πριν από λίγη ώρα στον χώρο της εκδηλώσεως στις Πρέσπες εισήλθε ο Νίκος Κοτζιάς. Κατά την είσοδό του καταχειροκροτήθηκε από τους ξένους αξιωματούχους, τους πράκτορες και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.
Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι τον χειροκρότησαν όρθιοι, φωνάζοντας «μπράβο». Το ίδιο συνέβη και για τον Τσίπρα, ο οποίος υποδέχτηκε τον Ζάεφ.

Την ίδια ώρα, παρά τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, τα τέσσερα τουλάχιστον διαδοχικά μπλόκα που είχαν στήσει οι αστυνομικοί και το κλίμα τρομοκρατίας που είχε απλωθεί σε όλες τις γύρω περιοχές, οι Έλληνες κάτοικοι των Πρεσπών έχουν βγει στους δρόμους με μαύρες και Ελληνικές Σημαίες, δηλώνοντας ότι «ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Η μαύρη αντίθεση, να είναι οργισμένοι οι Έλληνες από την κυβέρνησή τους, αλλά να την χειροκροτούν οι ξένοι φέρνει κατά νου τον Καποδίστρια, ο οποίος έλεγε: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης
Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στις 10.30 στη Βίγλα Πισοδερίου, χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τελετής.
Κατόπιν ομάδα διαδηλωτών αποφάσισε να πραγματοποιήσει πορεία προς το χωριό Ψαράδες, όπου έχουν μεταβεί Τσίπρας και Ζάεφ με τις αντιπροσωπείες τους.
Σε κάποιο σημείο της πορείας, οι διαδηλωτές έπεσαν πάνω σε ένα από τα δεκάδες μπλόκα της αστυνομίας και δέχθηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με γκλοπ και χημικά.
Περισσότερες φωτογραφίες: