Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αττίλας 1974 - Δεν ξεχνώ! ΟΧΙ στην αμερικανόδουλη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την σημερινή μαύρη επέτειο της βάρβαρης τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
"Ελληνικέ Λαέ, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, όλοι εσείς που αγωνίζεστε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για μια νέα Πατρίδα, για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Μέσα από αυτό το λιτό βήμα λαμβάνω την αφορμή να μιλήσω σήμερα για μία μεγάλη ημέρα, για την 20η Ιουλίου του 1974, όταν ο "Αττίλας" με την βάρβαρη εισβολή αιματοκύλισε την Ελληνική Μεγαλόνησο Κύπρο.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνάμε τον "Αττίλα", δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Κύπρο μας μέχρι να κυματίσει η Γαλανόλευκη στην Κυρήνεια, στην Αμμόχωστο, σε κάθε σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα.
Έλληνες και Ελληνίδες, ο "Αττίλας" του 1974 άφησε ένα βαρύ τραύμα στην ηθική υπόσταση του Ελληνισμού. Άφησε πίσω του μια μεγάλη προδοσία. Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν ξεχνάμε ποτέ τα υποβρύχια που είχαν πορεία πλεύσεως για την Κυρήνεια και θα βύθιζαν τον τουρκικό στόλο και δεν έφτασαν ποτέ, γιατί κάποιοι προδότες τα διέταξαν να γυρίσουν πίσω.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα Phantom που δεν πήγαν στην Κύπρο να υπερασπιστούν την Ελληνική Μεγαλόνησο. Όμως σήμερα 44 χρόνια μετά κάποιοι λησμονούν τον "Αττίλα" και πανηγυρίζουν, γιατί μέσα από μία εθνική συμφορά έγινε η περίφημη Μεταπολίτευση.
44 χρόνια μετά από αυτήν την περίφημη Μεταπολίτευση και έχουμε σήμερα την Ελλάδα των Μνημονίων με μειωμένη και παραχωρημένη την εθνική της κυριαρχία. Με ευθύνη όλων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου μέσα στο οποίο ασφαλώς και συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήδη κυβερνά την χώρα σχεδόν 4 χρόνια.
Τελευταίο του "επίτευγμα" η προδοσία της Μακεδονίας μας. Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων. Ένα γεγονός, το οποίο συγκλόνισε τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος είναι οργισμένος και διαδηλώνει απ΄ άκρη σε άκρη της Ελλάδος. Και βγήκαν όλοι αυτοί οι μπολσεβίκοι να πουν με θράσος ότι όλοι αυτοί που κρατούν τις Γαλανόλευκες και φωνάζουν η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική είναι πράκτορες (!), είναι πληρωμένοι των Ρώσσων.
Οδηγούν την Πατρίδα μας σε μια μεγάλη περιπέτεια, βάζοντας απέναντί μας μια μεγάλη δύναμη, την Ρωσσία, η οποία ασφαλώς και δεν έφταιξε σε τίποτε στην Πατρίδα μας. Όμως η κυβέρνηση αυτή που υποτίθεται ότι είναι αριστερή ακολουθεί την πλέον αμερικανόδουλη πολιτική που ακολούθησε ποτέ ελληνική κυβέρνηση.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την στάση της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καταγγέλλει την Νέα Δημοκρατία, η οποία συμφώνησε απόλυτα με την απέλαση των δύο Ρώσσων διπλωματών και υποστηρίζει μια Ελλάδα πραγματικά εθνικά ανεξάρτητη με το σύνθημα: "Ούτε Αμερική, ούτε Ρωσσία, εθνική ανεξαρτησία".
Όλοι οι Χρυσαυγίτες σε ολόκληρη την Χώρα ας είναι σε εγρήγορση. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται!"